Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

Φιλικό τέστ με ΠΑΣ


Το πρώτο του ουσιαστικό φιλικό τέστ περνάει σήμερα ο Παναιτωλικός, που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:30, ενώ η είσοδος για το κοινό στο στάδιο της Ανατολής θα είναι ελεύθερη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί εκεί λόγω εργασιών στο Στάδιο Ζωσιμάδες.

Πρόκειται για το πρώτο δυνατό φιλικό που θα δώσει η ομάδα μας, μιας και τα προηγούμενα ήταν με αντιπάλους πολύ χαμηλότερης δυναμικής, ενώ η Νίκη Βόλου εκτός του ότι αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ήταν σαφώς ανέτοιμη μιας και η προετοιμασία της ξεκίνησε προ ολίγων ημερών. Ο Τραϊνός Δέλλας θα μπορέσει σήμερα να βγάλει προφανώς πολύ πιο χρήσιμα συμπεράσματα και να αξιολογήσει την μέχρι τώρα δουλειά που έχει γίνει κατά τη διάρκεια του βασικού και όχι μόνο σταδίου της προετοιμασίας.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, η ομάδα βρίσκεται σε στάση αναμονής αναφορικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος και κατ' επέκταση της υπογραφής τηλεοπτικού συμβολαίου. Εφόσον σηματοδοτηθούν θετικές εξελίξεις, οι ιθύνοντες θα "τρέξουν" την απόκτηση ενός μέσου, ανάγκη που προέκυψε μετά τη φυγή του Ιταμπέλ, δίχως να αποκλείεται και κάποια ακόμα κίνηση...