Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Οι "νέοι" στο μικροσκόπιο


Το TitormosNet ήταν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα,παρακολούθησε τα "πιτσιρίκια" του Παναιτωλικού  και σας παραθέτει τις εντυπώσεις που αποκόμισε από τη συμμετοχή τους στον αγώνα.
Λιάβας:  Δεν έπαιξε στην βασική του θέση παρόλα αυτά πραγματοποίησε μια μεστή και γεμάτη εμφάνιση. Σωστές κοντινές μπαλιές και συνεπής στην ανασταλτική λειτουργία. Έδειξε τον λόγο για τον οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις, αξιώνοντας ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ώριμο τρόπο παιχνιδιού του. Με αυτή του την εικόνα δείχνει ότι θα το κερδίσει και θα πάρει τις ευκαιρίες του στο πρωτάθλημα που έρχεται.
Βακράκος: Στην πρώτη του μόλις επαφή με την μπάλα σκόραρε και διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του με ένα ψύχραιμο τελείωμα. Έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία προς το τέλος του αγώνα. Γενικά μια πολύ καλή εικόνα με αυτοπεποίθηση και αρκετές ωραίες ενέργειες .
Οι υπόλοιποι νέοι που χρησιμοποιήθηκαν ήταν οι Νταλακούρας, Μπελεβώνης, Παρράς, Μαλής, Τσιγγάρας δεν μπορούν να κριθούν λόγω της μικρής συμμετοχής αλλά και ότι ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εξαιτίας  των πολλών αλλαγών των δυο ομάδων. Ωστόσο έπαιξαν δυναμικά, χωρίς άγχος κόντρα στον ΠΑΣ, δίχως να του επιτρέψουν κάποια σημαντική ευκαιρία ενώ κατάφεραν να δημιουργήσουν και να απειλήσουν, σε ορισμένες περιπτώσεις.