Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Άρεσε πολύ ο Λιάβας!


Τις τελευταίες μέρες άπαντες στον Παναιτωλικό βρισκόντουσαν σε "αναμμένα κάρβουνα" αναφορικά με τυχόν εξελίξεις στα τηλεοπτικά, κάτι που θα έδινε τη δυνατότητα στην ομάδα να κινηθεί για περεταίρω ενίσχυση. Οι όποιες σκέψεις για μεταγραφή επικεντρώνονταν στη θέση 6-8, δηλαδή στον άξονα, που έχασε το βάθος του με τη φυγή του Ιταμπέλ. Λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο από ότι φαίνεται... Και ο ξενοδόχος ακούει στο όνομα Γιώργος Λιάβας.

Ο νεαρός Αιτωλοακαρνάνας είναι ήδη διεθνής με τις μικρές Εθνικές, τα δείγματα γραφής του στο φιλικό με τον ΠΑΣ ήταν εντυπωσιακά, κατά γενική ομολογία και στα 17 του χρόνια το μέλλον απλώνεται λαμπρό μπροστά του. Οι ιθύνοντες στον Παναιτωλικό σκέφτονται σοβαρά να δώσουν ευκαιρίες στον νεαρό που αποδεικνύει καθημερινά με τη δουλειά του ότι το αξίζει. Αρκεί να παρακολουθήσει κανείς κάποια από τις προπονήσεις της ομάδας στο Emileon. Ο νεαρός κεντρίζει το ενδιαφέρον και στον Παναιτωλικό θα είναι ευχής έργο αν του δώσουν τις ευκαιρίες του... Ευχής έργο και για αυτόν αλλά και για την ομάδα που έχει δείξει ότι δε φοβάται να στηριχτεί στα δικά της παιδιά.

Φυσικά, σε μία τέτοια περίπτωση θα δούμε και αλλαγή στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Παναιτωλικός θα κινηθεί για παίκτη που αγωνίζεται μεσοεπιθετικά, με ότι αυτό συνεπάγεται. Στην αναμονή λοιπόν...