Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

Δέλλας: "Η προσπάθεια δεν σταματάει, στο επόμενο παιχνίδι τους τρεις βαθμούς"Καθόλου ευχαριστημένος δεν ήταν ο Τραϊανός Δέλλας με το αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης.

Αναλυτικότερα ανέφερε τα εξής: «Δυστυχώς η χρονιά ξεκίνησε με ήττα. Ήταν κάτι που θέλαμε να αποφύγουμε. Θεωρώ ότι το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Δε θεωρώ ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς για να κερδίσει το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος στάθηκε τυχερός που προηγήθηκε με μια καραμπόλα. Ευτυχήσαμε όμως να ισοφαρίσουμε αμέσως.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Ο αντίπαλος ήταν καλά κλεισμένος πίσω και προσπαθούσε με κόντρα επιθέσεις και στατικές φάσεις να απειλήσει. Οι παίκτες του Ατρόμητου που μπήκαν στο παιχνίδι,  οι αλλαγές , αλλάξανε τη ροή του παιχνιδιού και από ένα παιδικό λάθος στην άμυνα δεχθήκαμε το δεύτερο  γκολ και χάσαμε το παιχνίδι. Η προσπάθεια δε σταματάει. Τώρα ξεκινήσαμε. Σίγουρα τα πράγματα θα τα θέλαμε διαφορετικά.    Δεν είναι και θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά μας να πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι τους τρεις βαθμούς».

Για τις απουσίες των Μοράρ, Γουίλιαν σχολίασε ότι «έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ μας, κάθε απώλεια κοστίζει. Την ιστορία όμως τη γράφουν οι παρόντες», ενώ για ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση τόνισε πως «έχω ενημερώσει τη διοίκηση για το τι χρειαζόμαστε και περιμένουμε».