Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018

Επαγγελματίας ο Λιάβας!


Εντυπωσίασε στην προετοιμασία, δούλεψε σκληρά και ανταμείφθηκε. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάβα, για τον οποίο σας είχαμε ξανατονίσει ότι διεκδικεί με αξιώσεις ένα επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναιτωλικό. Και ο νεαρός το πήρε. Από σήμερα θα είναι παίκτης του Παναιτωλικού για τα επόμενα τρία χρόνια. Ειδικότερα:

Τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε σήμερα ο Γιώργος Λιάβας. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 12.02.2001) προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού, έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ20, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U16 και U17.


Σε δήλωσή του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Πολύ περισσότερο επειδή είναι με την ομάδα στην οποία ανήκω ήδη τέσσερα χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα έως τώρα και με βοήθησαν να εξελιχτώ. Ευχαριστώ τον κ. Δέλλα και τους συνεργάτες του, όπως και τη διοίκηση για τη στήριξη που μου παρέχει και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να δουλέψω περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα».