Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Αλαλούμ με την κλήρωση!


Απίστευτο και όμως ελληνικό. Ενώ όλοι γνώριζαν ότι στη σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ της Λίγκας επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν, εμβρόντητοι είδαν τη διαδικασία να οδεύει προς αναβολή!

Ο λόγος; Δεν είχε κατατεθεί ακόμη από το νομικό σύμβουλο της ΕΡΤ το επίσημο έγγραφο της συμφωνίας της Δημόσιας Τηλεόρασης με τους "επτά", το οποίο είναι απαραίτητο προκειμένου να υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Σε όλα αυτά να τονίσουμε και τη δεδομένη δυσφορία από πλευράς Ολυμπιακού και ΑΕΛ, με επίσημα διαβήματα - ανακοινώσεις για τη μορφή της συμφωνίας των επτά ΠΑΕ με την ΕΡΤ. 

Η τελευταία ενημέρωση κάνει λόγο για αγώνα δρόμου από πλευράς ΕΡΤ να καταθέσει στην επιτροπή της Λίγκας στο διάστημα των επόμενων... λεπτών τα απαραίτητα έγγραφα από μέρους της ώστε να "πέσουν" οι υπογραφές στην προκήρυξη και ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης..

UPDATE: Οδεύουμε προς κλήρωση χωρίς προκήρυξη! Θα διεξαχθεί η κλήρωση ούτως ώστε να ξέρουν οι ΠΑΕ τι μέλλει γενέσθαι ώστε να διευθετήσουν αεροπορικά, ξενοδοχεία κλπ. για τις 25/8 που είναι "προγραμματισμένη" η 1η αγωνιστική δίχως να είναι δεδομένο ότι θα γίνει τότε και δίχως να υπογράψουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, κάτι που αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη Δευτέρα. Μέσα σε όλα αυτά, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε επίσημα εγγυήσεις για τις ομάδες που υπέγραψαν στη NOVA, μιας και το συμβόλαιό τους είναι 1+1 έναντι του κλειστού διετούς που υπέγραψαν οι επτά στην ΕΡΤ.