Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Φάκελος μεταγραφές: Τι είδαμε απέναντι στον ΠΑΣ


Το TitormosNet είδε για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Σίγουρα ένα ματς μόνο δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα αλλά μας έδωσε μια πρώτη γεύση και μας άφησε κάποιες ουσιώδεις εντυπώσεις για το τι θα δούμε φέτος από τις  μέχρι τώρα μεταγραφές της ομάδας.

Ακολουθεί αναλυτικά η κριτική των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναιτωλικού:
  • Έρικσον: Ηγέτης στην μέση γραμμή,ένας πραγματικός «Βίκινγκ», βρίσκονταν παντού,έδειξε ότι έχει την πρώτη πάσα και μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα από τα στόπερ προς τα μπροστά με ηρεμία κάτι το οποίο θα απελευθερώσει  και θα βοηθήσει τον Μάρκος Πάουλο που προέρχεται από μια μέτρια χρονιά. Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσε η ικανότητα του να διαβάζει το γήπεδο, οι σωστές μεταβιβάσεις και η διάθεσή του να παίξει κάθετα την μπάλα. Τρομερός και στα αμυντικά του καθήκοντα, όπως απαιτεί και η θέση, σχεδόν αλάνθαστος και με τσαμπουκά. Παίκτης που ανεβάζει επίπεδο τον Παναιτωλικό.
  • Μανά: Ήρθε για να αντικαταστήσει τον Ρόσα και από αυτά που είδαμε χθες μάλλον θα τα καταφέρει. Έτρεχε, πρέσαρε ωραίος επιθετικά με τις ντρίπλες  του,δεν κούρασε την μπάλα,έχασε τις ευκαιρίες του και έδειξε ότι θα δέσει καλά με την μεσοεπιθετική γραμμή του Παναιτωλικού.
  • Αγρόδημος: Τρεχαντήρι, πίεσε αρκετά, έμπαινε δυνατά στις μονομαχίες, όσο έπαιξε, ενώ έκανε κι σωστά ανεβάσματα. Θα δώσει αρκετές ανάσες και βοήθειες και θα είναι μια ποιοτική αλλαγή από τον πάγκο (προσωπικό στοίχημα του γράφοντος, που πιστεύει ότι θα εκπλήξει ευχάριστα φέτος).
  • Γιαννακόπουλος: Έκανε κάποια λαθάκια αλλά και μια τρομερή απόκρουση στο κόρνερ που προηγήθηκε του γκολ του ΠΑΣ, δεν φέρει κάποια ευθύνη για το τέρμα. Ωραία στοιχεία, με λίγη σταθερότητα θα δημιουργήσει έναν θεμιτό ανταγωνισμό με τον Κυριακίδη για την θέση του βασικού πορτιέρο.
  • Κόκκορης: Δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, γενικά κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν είδαμε πολλά πράγματα πέρα από το ότι είναι αρκετά ταχύς και σωστός στην πίεση. Περιμένουμε να τον δούμε και στα υπόλοιπα φιλικά για να σχηματίσουμε άποψη αν και μάλλον αποτελεί επένδυση για το μέλλον.