Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Το «βάθος» της ομάδας(ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ): «Κονσέρτο για πολυβόλα»


Μέρος δεύτερο, λοιπόν, και το TitormosNet συνεχίζει την ανάλυση του ρόστερ της ομάδας, εξετάζοντας τις «λύσεις» που υπάρχουν στις πιο επιθετικογενείς θέσεις αλλά κάνοντας και μία μικρή αναφορά σε όλους τους πολυθεσίτες καθώς και που μπορούν αυτοί να χρησιμοποιηθούν εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες.

 • ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ ΧΑΦ:
Η θέση του δεκαριού ανήκει κατά κύριο λόγο στον μικρό μεν στο δέμας, αλλά μαχητή Φράνκο Μάζουρεκ. Ο «ζογκλέρ» από την Αργεντινή κέρδισε πέρυσι τις εντυπώσεις και μπορεί φέτος λόγω του τραυματισμού του πριν το καλοκαίρι να δείχνει λίγο πίσω, αλλά πιστεύουμε θα βρει τα πατήματα του. Σε αυτή την θέση είναι πολύ πιθανό να δούμε και τον Λουσέρο και ίσως σε μικρότερο βαθμό τον Γουίλιαν.

 1. Μάζουρεκ: Συμμετοχές SL 28/ Γκολ 4/ Ασίστ 2

 • ΕΞΤΡΕΜ: 
Δύο θέσεις... αρκετοί υποψήφιοι, με τους Χόρχε Ντίαζ, Γουίλιαν Μπαρμπόσα και Νίκολας Μανά να αναμένεται να «μονομαχήσουν» για μία θέση στον ήλιο. Ο Ντίαζ έκανε πέρυσι πολύ καλή σεζόν με τον Παναιτωλικό, βοήθησε όπου του ζητήθηκε -είτε στα εξτρέμ είτε στην κορυφή της επίθεσης- ένα πραγματικό «πολυεργαλείο» όπως και ο Γούιλιαν που αν και το δείγμα γραφής ήταν μικρό, λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων με το διαβατήριο και ενός τραυματισμού, ήταν άκρως θετικό. Ο Μανά ήρθε για να αντικαταστήσει τον Ρόσα, είχε καλή παρουσία στα φιλικά και στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της ομάδας ενώ κέρδισε και πέναλτι με τον Ατρόμητο. Τέλος, υπάρχουν και οι μικροί. Ο Ηλίας Γιαννιώτης, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν αφού έπαθε ρήξη χιαστών προς το τέλος αυτής αλλά και ο Άρης Κόκκορης. Λογικά θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.

 1. Ντίαζ: Συμμετοχές SL 31/ Γκολ 5/ Ασίστ 4
 2. Γούιλιαν: Συμμετοχές SL 7/ Γκολ 1/ Ασίστ -
 3. Μανά: Συμμετοχές SL 2/ Γκολ -/ Ασίστ 1
 4. Γιαννιώτης Ηλ.: Συμμετοχές SL 9/ Γκολ -/ Ασίστ -
 5. Κόκκορης: Συμμετοχές SL -/ Γκολ -/ Ασίστ -

 • ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ:
Επιτελούς λύσεις! Η διοίκηση του Παναιτωλικού μας «άγχωσε» αλλά άφησε το καλύτερο για το τέλος! Για πολύ καιρό ο κόσμος επιτακτικά ζητούσε έναν παίκτη περιοχής. Και το όνομα αυτού; Αλχασάν Καμαρά «Κρέσπο». Με ένα γεμάτο βιογραφικό  από το σουηδικό πρωτάθλημα και ένα όνομα που.... «πορώνει» τους Αγρινιώτες ελπίζουμε ο «μαύρος πάνθηρας» από την Σιέρα Λεόνε να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων μας. Βέβαια θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό αφού στην θέση του υπάρχει ο... «Παλουκωτής» Βλάντ Μοράρ που συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Ήδη σκόραρε δις με τον Ο.Φ.Η, έχοντας στόχο φέτος να φτάσει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Τέλος,  υπάρχει και ο Γιώργος Βακράκος, ο οποίος δούλεψε πολύ το καλοκαίρι και ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις των φιλικών.

 1. Μοράρ: Συμμετοχές SL 26/ Γκολ 11/ Ασίστ 1
 2. Καμαρά: Συμμετοχές SL -/ Γκολ -/ Ασίστ -
 3. Βακράκος: Συμμετοχές SL 6/ Γκολ -/ Ασίστ -

 • ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ:
Κλείνοντας,  αξίζει να κάνουμε και μία αναφορά στις θέσεις που μπορούν να αγωνιστούν αρκετοί παίκτες της ομάδας αν το «απαιτήσουν» οι συνθήκες ή σαν επιπλέον λύσεις για τον προπονητή. Οι μικροί από ότι είδαμε και στα φιλικά μπορούν να καλύψουν και να εναλλαχτούν σε πολλές θέσεις...

 1. Μοράρ: Φορ, Εξτρέμ
 2. Ντίαζ: Εξτρέμ, Φορ
 3. Μανά: Εξτρέμ, Φορ
 4. Γούιλιαν: Εξτρέμ, Επιτελικός μέσος, Φορ
 5. Μάζουρεκ: Επιτελικός μέσος, Εξτρέμ, Κεντρικός μέσος
 6. Πάουλο: Κεντρικός μέσος, Αμυντικός μέσος, Επιτελικός μέσος
 7. Έρικσον: Αμυντικός μέσος, Κεντρικός αμυντικός
 8. Λιάβας: Κεντρικός μέσος, Δεξί μπακ
 9. Μπελεβώνης: Αμυντικός μέσος, Δεξί μπακ
 10. Μαρινάκης: Δεξί μπακ, Αμυντικός μέσος
 11. Τσοκάνης: Αριστερό μπακ, Αμυντικός μέσος
 12. Ρότσα: Αριστερό μπακ, Αριστερός μέσος