Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018

«Μίνι» προετοιμασία και φιλικό με ΚέρκυραΧωρίς πρωτάθλημα θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο που έρχεται, λόγω των αγώνων του νεοσύστατου UEFA Nations League. 


Η διακοπή αυτή αποτελεί μια εξαιρετική συγκυρία για τον Τραϊανό Δέλλα, έτσι ώστε να δουλέψει με τους παίκτες του ακόμα περισσότερο και να παρουσιάσει έναν καλύτερο Παναιτωλικό στη συνέχεια της Superleague. Είναι σίγουρο πως τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας είναι μεγάλα, ειδικά με τις 2 τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες ( Λουσέρο, Καμαρά). 

Τα θετικά στοιχεία που περιμένουμε να αναδειχθούν με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση είναι δύο ειδών. Τα ομαδικά: περισσότεροι αυτοματισμοί, καλύτερη αμυντική λειτουργία, ορθή διαχείριση αποτελεσμάτων, δημιουργικότητα στην επίθεση. Tα ατομικά: καλύτερη εικόνα και επιθετικές πρωτοβουλίες από τον Μάζουρεκ, προσαρμογή των νέων αποκτημάτων και άμεση συνεισφορά στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, επιστροφή του Γουίλιαν σε "φουλ" ρυθμούς μετά τον μικροτραυματισμό που είχε. 

Το σαββατιάτικο φιλικό με την Κέρκυρα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διατηρηθεί η ομάδα σε αγωνιστική ετοιμότητα, καθώς και να ξεπεράσει το πρόβλημα της κόπωσης που παρατηρήθηκε στα τελευταία λεπτά ( κυρίως μετά το 70') των 2 πρώτων αγωνιστικών.

Απόντες από αυτή τη "μίνι" προετοιμασία θα είναι οι διεθνείς Καμαρά, Μιχάι, Λιάβας και ο τραυματίας Πάουλο.