Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

"Φορτσάρει" για Λαμία, "μέσα" ο ΠάουλοΠυρετωδώς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα της Δευτέρας, απέναντι στη Λαμία, στο Αγρίνιο. Η νίκη απέναντι στους Φθιωτούς είναι επιτακτική και ο Τραϊανός Δέλλας είδε με ικανοποίηση τον Μάρκος Πάουλο να τίθεται στη διάθεσή του.

Άπαντες στον Παναιτωλικό γνωρίζουν ότι ξεκινάει μία απαιτητική εβδομάδα που περιλαμβάνει τρεις αγώνες συνολικά. Λαμία και Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο, Α.Ε.Λ εκτός. Ο Πάουλο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, Καμαρά και Λουσέρο έδειξαν έτοιμοι ήδη από το ματς με την Ξάνθη, επομένως ο Παναιτωλικός είναι πάνοπλος. Η αναμέτρηση με τη Λαμία θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με τους Φθιωτούς να αγνοούν τη νίκη και ο νέος τεχνικός τους, ο παλιός μας γνώριμος Μάκης Χάβος, είναι ικανός να κάνει "τη ζημιά", κάτι που γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά.

Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί στο ΓΦΣ, ενώ το Σαββατοκύριακο πρωινές προπονήσεις θα διεξαχθούν στο Emileon. Ζητούμενο, λοιπόν, η νίκη αλλά με καλό ποδόσφαιρο. Δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές τόσο στα πρόσωπα της αρχικής ενδεκάδας του Παναιτωλικού, όσο και στη διάταξη της ομάδας γενικότερα...