Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018

Διαρκείας για όλους: Νέα μείωση στις τιμές τους!


Ανακοίνωση εξέδωσε η Π.Α.Ε Παναιτωλικός με αποδέκτη τον κόσμο της. Αφού ευχαρίστησε για την παρουσία στο γήπεδο και τη στήριξη που παρέχει στην ομάδα, προβαίνει σε ενημέρωση για τις τιμές των απλών εισιτηρίων στα ερχόμενα ματς, ιδίως με τους "μεγάλους". Τα απλά εισιτήρια στους αγώνες αυτούς θα είναι "τσιμπημένα", ενώ παράλληλα, προσφέρονται σε μειωμένη τιμή τα εισιτήρια διαρκείας. Ειδικότερα:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, με την ευκαιρία της πρώτης διακοπής του πρωταθλήματος, θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο γήπεδο και τη στήριξή τους στην ομάδα, στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Τους χρειάζεται δίπλα της όλη τη σεζόν, συμπαραστάτες και αρωγούς στην προσπάθεια να διατηρείται ο Παναιτωλικός στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η ΠΑΕ προσφέροντας τα εισιτήρια των αγώνων της (απλά και διαρκείας) σε πολύ χαμηλές τιμές, δίνει τη δυνατότητα στον κάθε Αγρινιώτη να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της αυτόνομη πορείας, της οικονομικής ανεξαρτησίας και της βιωσιμότητάς της, στο εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στο χώρο.

Η διατήρηση του αριθμού των εισιτηρίων διαρκείας στα επίπεδα των προηγούμενων χρόνων και η ικανοποιητική προσέλευση φιλάθλων στους δύο πρώτους αγώνες, δείχνει τη θετική ανταπόκριση της κοινωνίας στην προσπάθεια του Παναιτωλικού. Όμως, υπάρχουν πολλά περιθώρια να μεγαλώσει, δίνοντας μεγαλύτερη δύναμη στην ομάδα.

Η επιβράβευση των «πιστών» φιλάθλων αποτελεί προτεραιότητα. Η δημιουργία και ενδυνάμωση μιας ισχυρής ΣΧΕΣΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ομάδας – φιλάθλων, είναι αναγκαία. Η αγορά εισιτηρίων διαρκείας 2018-2019 τονώνει οικονομικά την ομάδα και προσφέρει προνόμια στον φίλαθλο. Τώρα με επιπλέον προσφορά χαμηλότερων τιμών. Μπορείς να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της σεζόν ακόμα και με 50 ευρώ στο πέταλο ή 75 ευρώ στη μικρή κερκίδα! Δηλαδή με λιγότερο από 4 ευρώ ανά αγώνα!!!

Τέτοιο προνόμιο δεν θα έχουν οι ευκαιριακοί θεατές μεμονωμένων αγώνων. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι τιμές των εισιτηρίων με συγκεκριμένες ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη) θα διαμορφωθούν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα: 30 ευρώ

Μικρή κερκίδα: 20 ευρώ

Πέταλο: 15 ευρώ

Αυτό σημαίνει ότι με τα χρήματα που θα χρειαστεί κάποιος να παρακολουθήσει δύο από τους παραπάνω αγώνες, μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας και να εξασφαλίσει θέση σε όλους τους αγώνες της σεζόν!!!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας που συμφέρει, έως και πριν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, 24 Σεπτεμβρίου. Τα γραφεία στο γήπεδο θα είναι ανοικτά τις δύο εβδομάδες που μεσολαβούν, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη από 9.00 έως 17.00 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Στο ίδιο διάστημα μπορεί ο καθένας να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ηλεκτρονικά από το viva.gr

Στις τελικές τιμές αφαιρέθηκαν (αναλογικά) οι δύο πρώτοι αγώνες και διαμορφώνονται ως εξής: