Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018

Να τους... «καταπιεί» το γήπεδο!


Βροντερό παρόν οφείλει να δώσει ο κόσμος του Αγρινίου στο κρισιμότατο αποψινό ματς με τον Ο.Φ.Η, οδηγώντας την ομάδα στο τρίποντο!

Η διοίκηση, έστω και την ύστατη στιγμή, έκανε το καθήκον της ενισχύοντας το υπάρχον ρόστερ με «δυνατές» κινήσεις. Τώρα είναι η σειρά των φιλάθλων να «ντοπάρουν» τους παίκτες μας με τη δυναμική τους παρουσία, τον παλμό και την στήριξη καθ'όλη τη διάρκεια της αποψινής «μάχης». 

Το ματς δεν αναμένεται να είναι εύκολο. Ο Ο.Φ.Η έδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα, ιδιαίτερα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Κουτσιανικούλης, Πλατέλλας, Κοροβέσης, Βουό και  κυρίως ο μπαλαδόρος Νέιρα (σκόραρε δις στη Νέα Σμύρνη) μπορούν να προβληματίσουν οποιαδήποτε άμυνα. Αυτό, βέβαια, δεν πρέπει να τρομάζει τον Παναιτωλικό. Η επιστροφή των Μοράρ, Γουίλιαν αλλάζουν επίπεδο την ομάδα μας, την κάνουν πιο ποιοτική και επικίνδυνη. Επίσης η αμυντική γραμμή των Κρητικών έδειξε αρκετές αδυναμίες σε στιγμές πίεσης, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν στο έπακρο οι παίκτες μας. 

Η πίεση, λοιπόν, τόσο με την αγωνιστικότητα και το πάθος των παικτών, όσο και με τη φωνή του κόσμου, μπορεί να «λιώσει» τον Ο.Φ.Η και να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. 

Οι οργανωμένοι ήδη προετοιμάζονται προς αυτή την κατεύθυνση, υποσχόμενοι κερκίδα από «τα παλιά». Μαζί τους πρέπει να συνταχθεί και ο απλός φίλαθλος του Παναιτωλικού, έτσι ώστε το «κλουβί» να φλέγεται απόψε. Ραντεβού στο γήπεδο!