Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

Η κριτική των παικτών του Παναιτωλικού (vs Α.Ε.Λ)


Tο TitormosNet παρακολούθησε την χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας μας στη Λάρισα με την τοπική ομάδα της Α.Ε.Λ και προχωρά στην αξιολόγηση των παικτών του Παναιτωλικού  που αγωνίστηκαν αλλά και του προπονητή, μέσα από την σκοπιά των συντακτών του.

 • Κυριακίδης: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε. Στη φάση του γκολ της Λάρισας δεν φέρει ευθύνη αφού η μπάλα βρίσκει στον Χαντάκια και αλλάζει πορεία.
Βαθμολογία: 7


 • Μαρινάκης: Δεν του βγήκε τίποτα, κακός, με πολλές λάθος μεταβιβάσεις, εικόνα που δεν μας είχε συνηθίσει. Μετά το 75' ειδικά τα είχε "φτύσει", όσο περνάνε οι αγώνες θα χρειαστεί ξεκούραση και η εύρεση του "αντικαταστάτη" του θα είναι μεγάλη πρόκληση.
Βαθμολογία: 5,5


 • Μιχάι: Από τη μία δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία της ομάδας με ένα μακρινό σουτ. Από την άλλη όμως πάλι έκανε λάθη. Δεν είναι σταθερός και γενικά δεν συγκρίνεται με την περσινή του εικόνα.
Βαθμολογία: 5


 • Χαντάκιας: Ξεκίνησε βασικός στην θέση του Άργκους, ξεκίνησε νωθρά αλλά ανέβηκε στην συνέχεια, δίχως βέβαια να ξεχωρίσει.
Βαθμολογία: 5


 • Τσοκάνης: O πιο "σταθερός" παίκτης της ομάδας μέχρι χθες, έκανε την χειρότερη του εμφάνιση, χάθηκε και αυτός στη γενικότερη ανυπαρξία του Παναιτωλικού. 
Βαθμολογία: 5,5


 • Έρικσον: Είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην γραμμή του κέντρου, γενικά "χαοτική" η διαφορά ποιότητας με πολλούς παίκτες της ομάδας και ΕΙΔΙΚΑ  με τον άνθρωπο που θα έπρεπε να τον βοηθάει, τον Πάουλο. 
Βαθμολογία: 7


 • Πάουλο: Αχαρακτήριστος... Πλέον στερεύουν τόσο τα λόγια όσο και οι δικαιολογίες. Απλώς περιφέρεται, δεν πασάρει, δεν δημιουργεί και από χθες δεν μαρκάρει! ΤΡΑΓΙΚΟΣ.
Βαθμολογία: 3,5


 • Γουίλιαν: Αγωνίστηκε χθες; Αν ναι, δεν το καταλάβαμε και σίγουρα δεν το κατάλαβαν και οι αντίπαλοι. Το σερί των κακών εμφανίσεων συνεχίζεται.
Βαθμολογία: 3,5


 • Ντίαζ: Σε αντίθεση με τον έτερο εξτρέμ, καταπίνει χιλιόμετρα, μαρκάρει, επιχειρεί να δώσει βοήθειες αλλά δεν τροφοδοτείται και ως εκ τούτου δεν τροφοδοτεί και ούτε απειλεί. 
Βαθμολογία: 5


 • Μάζουρεκ: Είναι ο παίκτης από τον οποίο περιμένεις όταν θα φτάσει η μπάλα στα πόδια του θα σου "φτιάξει" παιχνίδι. Το ζήτημα είναι ότι η μπάλα δεν "μοιράζεται" από την άμυνα στον άξονα και κατ' επέκταση δεν φτάνει στον Μάζουρεκ. Ο Αργεντίνος, πολύ καλά κλεισμένος, αφού η μπάλα δεν περνάει από τα πόδια του δεν μπορεί να δημιουργήσει.
Βαθμολογία: 5


 • Μοράρ: Δεν τροφοδοτήθηκε σωστά ποτέ, έπρεπε να φτάνει το κέντρο για να πάρει την μπάλα, με διαφορά το χειρότερο παιχνίδι του.
Βαθμολογία: 5


 • Καμαρά: Δεν μπορεί να κριθεί διεξοδικά διότι ως κλασσικός επιθετικός δεν τροφοδοτήθηκε. Ζητούσε δε, χαρακτηριστικά, από τους συμπαίκτες του να μοιράζουν τη μπάλα μπροστά του και όχι να επιχειρούν να τον βρουν με σέντρες.
Βαθμολογία: 5


 • Λουσέρο: Έπαιζε για δύο στο κέντρο και αυτό λέει πολλά, στην ίδια μοίρα με Έρικσον.
Βαθμολογία: 5


 • Μανά: μπήκε πολύ αργά και δεν μπορεί να κριθεί

 • Δέλλας: Η προσπάθεια δεν ήταν καλή και τα αποτελέσματα με αυτό το ποδόσφαιρο δεν θα έρθουν. Ως προπονητής φέρει μεγάλη ευθύνη για το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα και οι τακτικές και οι "εμμονές" του δεν βοηθάνε μία ομάδα που παρουσιάζει τραγική εικόνα. Χθες, προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα από νωρίς (και μπράβο του), αλλά με τον λάθος τρόπο. Τραβάει το πιο ποιοτικό του χαφ στα στόπερ αφήνοντας τον αδιάφορο Πάουλο εντός γηπέδου και ενώ με την αλλαγή αυτή προσπαθεί να κάνει την ομάδα πιο επιθετική, την "κόβει" στα δύο αφού χάνει τον άξονα.
Βαθμολογία: 4

Υ.Γ 1: "Σώπα όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες". 5 βατοί αγώνες φύγανε και με 5 βαθμούς ο Γολγοθάς θα ξεκινήσει από νωρίς φέτος.

Υ.Γ 2: "Καλή η προσπάθεια, τα αποτελέσματα θα έρθουν". Λογικά θα πιάσουμε κανένα OVER 3,5 με τους "μεγάλους".

Υ.Γ 3:  Η ομάδα χθες πέρα της άθλιας απομάκρυνσης στο γκολ, καθώς και της φάσης της Λάρισας στο β΄ ημίχρονο δεν απειλήθηκε. Αλλά όταν όλη την ώρα η μπάλα αλλάζει ανάμεσα στους 4 της άμυνας, το λάθος θα γίνει και δεν θα σώζεται.

Υ.Γ 4:  Η υπόλοιπη ομάδα να πιέζει μπροστά και ο Πάουλο να είναι πιο πίσω από τα στόπερ και να μην κάνει σωστά ούτε την πρώτη πάσα Αυτά είναι...