Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018

Οι δηλώσεις Δέλλα μετά την ισοπαλία στην ΞάνθηΣτο θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε ο Παναιτωλικός στα Πηγάδια στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου. 


Αρχικά δήλωσε ότι: «Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό απέναντι σε μια δύσκολη έδρα και μια πολύ καλή ομάδα αν και δεν ξεκίνησε καλά φέτος. Είχαμε το μυαλό μας στο να μην δεχτούμε γκολ. Το πέναλτι ήταν μια φάση που κάναμε πολλά λάθη, η Ξάνθη ανέβηκε στη συνέχεια, ήταν πολύ καλή, δεν θέλω να μειώσω την εικόνα του παιχνιδιού, η Ξάνθη κυριάρχησε. Στο τέλος είχαμε μια ευκαιρία με τον Καμαρά που θα μπορούσαμε να έχουμε κλέψει» το παιχνίδι. Η εμφάνισή μας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η προσπάθεια έγινε, ο πόντος είναι πολύτιμος για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, ο βαθμός θα μας βοηθήσει στη συνέχεια»

Ακόμα προσέθεσε : «Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που διαχρονικά στηρίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, καταλαβαίνετε ότι η πίεση είναι μεγάλη για τα αποτελέσματα, γι’ αυτό και βλέπετε πολλούς ξένους και πρέπει να καταλάβετε και τους προπονητές, αλλά σήμερα βρήκαμε τον χρόνο για έναν 17χρονο νεαρό παίκτη».