Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Οι δηλώσεις Δέλλα για την αναμέτρηση με τη ΛαμίαΣε ατομικά λάθη στάθηκε ο κόουτς του Παναιτωλικού , στις δηλώσεις του μετά το πέρας του αγώνα, ενώ τόνισε ότι τέτοια ματς φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Παράλληλα, ήταν ξεκάθαρος ότι πρώτος στόχος της ομάδας είναι η παραμονή. Αναλυτικότερα:


«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι να το βλέπεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ήμασταν νευρικοί. Όταν αποφασίσαμε να παίξουμε καλά, να μην είμαστε φλύαροι, αλλάξαμε την εικόνα μας και προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στη φάση του Μάζουρεκ.

Δεχθήκαμε την ισοφάριση από ένα λάθος στο χώρο του κέντρου και αυτό μας αποσυντόνισε. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού και το καταφέραμε. Στο τέλος έγινε έλα λάθος απειρίας. Δε μπορεί στο 94΄να γίνεται ένα τέτοιο λάθος και να δίνεις τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο τερματοφύλακάς μας απέκρουσε το πέναλτι και εκεί έχω κάποιες ενστάσεις το τι έχει συμβεί… (σ.σ. αν μπήκε νωρίτερα στην περιοχή ο Αντέτζο που σκόραρε).

Τέτοια παιχνίδια φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Για εμάς είναι δυο χαμένοι βαθμοί. Αυτό που με προβληματίζει είναι τα ατομικά λάθη που κάνουμε και στοιχίζουν βαθμούς, ειδικά με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς.

Κάθε χαμένος βαθμός στην  έδρα μας μετράει. Τέτοιες νίκες μπορεί να είναι και διπλές.

Ο Καμαρά και ο Λουσέρο είναι δύο νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα μας και θα βοηθήσουν αλλά θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής.