Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

"Να γεμίσουμε το γήπεδο και να στηρίξουμε την ομάδα"Σε στήριξη της ομάδας και μαζική παρουσία του Παναιτωλικού λαού στο γήπεδο καλεί η Θύρα 6, με ανάρτηση της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook. Aναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Ένα Παναιτωλικό ΣΚΔ(!) ξεκινάει από σήμερα, αφού δεν έχουμε αξιωθεί να παίξουμε εντός έδρας και Κυριακή ακόμα. Η ομάδα παρ'ότι δεν πείθει με τις εμφανίσεις της τις πρώτες αγωνιστικές, βρίσκεται στην αξιοπρεπέστατη έκτη θέση της βαθμολογίας και πρώτο μέλημά μας σαν λαός του Παναιτωλικού πέρα από την κριτική, πέρα από οτιδήποτε άλλο είναι να γεμίσουμε το γήπεδο και να την στηρίξουμε με όλη μας την δύναμη.

Ο νέος μας Σύνδεσμος (οταν ολοκληρωθεί θα έχουμε πολλά να πούμε) σιγά σιγά παίρνει μορφή... Θα είναι ανοιχτός σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή απο τις 20:00 και μετά. Επίσης, θα είναι ανοιχτός και Δευτέρα μεσημέρι 16:00 με 18:00 για εισιτήρια.

Με τον ΟΦΗ η κερκίδα ήταν καλή, κάθε αγωνιστική πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε όλο τον κόσμο μαζί μας. Στόχος μας δεν είναι να γίνει η ατμόσφαιρα στο γήπεδο όπως παλιά, στόχος μας είναι να γίνει καλύτερη από ποτέ. Θέλουμε το βήμα παραπάνω σε όλους τους τομείς και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας.

Καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας την Δευτέρα να δείξουν τι αξίζουν και να κλείσουν στόματα!Υ.Γ: ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ! "