Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018

Δηλώσεις Καμαρά στο ΒΒCΓια τους λόγους που τον ώθησαν να αποδεχτεί την πρόταση του Παναιτωλικού μίλησε o Αλχασσάν Καμαρά, στο βρετανικό δίκτυο BBC. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: " Επέλεξα τον Παναιτωλικό γιατί είναι ένα σοβαρό κλαμπ κι έχει έναν καλό προπονητή. Επίσης, αποτέλεσε κίνητρο για μένα ότι ο προπονητής Δέλλας είχε αγωνιστεί μαζί με τον θρύλο της Σιέρρα Λεόνε, Μοχάμεντ Καλόν, στην ΑΕΚ, ενώ αγωνίστηκε και για τη Ρόμα. Πιστεύω ότι θα δημιουργήσω αντίκτυπο στην Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Δέλλα". 


Και συνέχισε λέγοντας: " Eίχα προσφορές να πάω στο Κατάρ, στο Ντουμπάι και σε άλλα μέρη, αλλά πιστεύω ότι η μετακίνηση μου στον Παναιτωλικό είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Έλαβα υπόψιν διαφορετικούς παράγοντες για να πάρω την απόφαση να μετακομίσω στην Ελλάδα κι ένας από αυτούς είναι ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι υψηλότερης ποιότητας σε σύγκριση με το σουηδικό. Πιστεύω ότι μπορώ να αποδώσω καλύτερα έξω από τη Σουηδία και την Σκανδιναβία.

Για τον νεαποκτηθέντα επιθετικό του Παναιτωλικού μίλησε και ο πρώην άσος της Σιέρρα Λεόνε, Μοχάμεντ Καλόν: " Έπαιξα μαζί με το Δέλλα και τον Βραζιλιάνο Ριβάλντο στην ΑΕΚ και μπορώ να σας πω ότι εργάζεται σκληρά και είναι ηγέτης. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Καμαρά θα γίνει ένας καλύτερος παίκτης υπό τις οδηγίες του Δέλλα, ο οποίος θα προσπαθήσει να "βγάλει" το καλύτερο από τον επιθετικό του. Είναι μια καλή κίνηση για τον Καμαρά γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από το σουηδικό.