Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

Το εντυπωσιακό coreo της ΘΥΡΑΣ 6


Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού είχαν εξαγγείλει από νωρίς μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα "μία κερκίδα από τα παλιά" για την αναμέτρηση με τον Ο.Φ.Η. Και αναλόγως έπραξαν, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα, με ένα εντυπωσιακό coreo κατά την είσοδο των ομάδων, με 90' λεπτά φωνής -που συχνά πυκνά ξεσήκωνε και το υπόλοιπο γήπεδο. Εικόνες που χαιρόμαστε να βλέπουμε στα γήπεδα, εν αντιθέσει με κρούσματα όπως αυτό με τη φωτοβολίδα στην αναμέτρηση Πανιώνιος - ΠΑΟΚ. Αγνή και ατόφια υποστήριξη προς την ομάδα!

Ειδικότερα, η ΘΥΡΑ 6 έχει αποδείξει πολλές φορές ότι έχει στις τάξεις της πολύ δημιουργικά άτομα, που όταν το αποφασίζουν μπορούν να δημιουργησουν από τις πιο όμορφες κερκίδες στη χώρα. Άλλωστε, πρόκειται για τη θύρα με τις περισσότερες χορογραφίες μετά τους 3 "μεγάλους των Αθηνών" κι από τις πρώτες στην επαρχία που το τόλμησαν.


Για το εκπληκτικό αποτέλεσμα που είδαμε στην αναμέτρηση της Δευτέρας, έμπνευση αποτέλεσε το... Γαλατικό χωριό από το κόμικ "Αστερίξ και Οβελίξ". Απέναντι σε κάθε λογής χρώματος... "λεγεώνες", το Αγρίνιο εξακολουθεί να αντιστέκεται. Μήνυμα με ξεκάθαρη κατεύθυνση και αποδέκτες, αναφορικά με το ζήτημα των δανεισμών παικτών από τις "μεγάλες" ομάδες σε αυτές της επαρχίας και όχι μόνο. Κάτι που ο Παναιτωλικός έχει συνειδητά αποφύγει και χαράσσει αυτόνομα και περήφανα την πορεία του.


Ο Τίτορμος, το Αγρίνιο ως χωριό της... Γαλατίας, η ευρηματική λεζάντα και το πανό με τους στίχους από το ομώνυμο σύνθημα "Τον Παναιτωλικό μου αγαπώ, γιατί είναι κάτι διαφορετικό", συνέθεσαν ένα υπέροχο σκηνικό, προάγγελο για το τι θα ακολουθήσει και στα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας. Για την ολοκλήρωση του coreo, τέλος, χρειάστηκαν αρκετά, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, μερόνυχτα ακατάπαυστης δουλειάς!