Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018

Nα μη δώσει δικαιώματα!


Πανέτοιμος είναι ο Παναιτωλικός για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει στη διάθεσή του όλα του τα "όπλα" και απέναντι στους Φθιωτούς, η ομάδα του Αγρινίου καλείται να... μη δώσει δικαιώματα!

Τονίσαμε και σε προηγούμενα άρθρα, την ανάγκη να αποδώσει η ομάδα καλύτερο ποδόσφαιρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Ο Παναιτωλικός καλείται να αποδείξει ότι είναι περισσότερο "ομάδα". Δεδομένα, θα δούμε αλλαγές. Ο κόουτς Δέλλας σκέφτεται να παρατάξει δύο αμυντικά χαφ και να "ανεβάσει" ψηλότερα τα εξτρέμ, κάνοντας πρακτικά το σύστημα 4-2-3-1. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν οι Λουσέρο και Μάρκος Πάουλο.

Για τη Λαμία υπάρχουν 3 σημαντικές απουσίες: Οι Δημούτσος, Οσμάν και Άντρονικ. Πιθανώς θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα οι νεοαποκτηθένετες Σκόνδρας και Καραμάνος, ενώ ο Αναστασιάδης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και θα δώσει κι αυτός το παρόν.

Ενδεχόμενη νίκη του Παναιτωλικού σημαίνει ότι δημιουργείται ήδη ένα "κλάμπ" ομάδων τριών ομάδων που έχουν μείνει ήδη πίσω στη μάχη της παραμονής -αν και είναι νωρίς ακόμα- αποτελούμενο από τη Λάρισα, τον Απόλλωνα και τη Λαμία ενώ αδιαμφισβήτητα θα είναι τόσο τα βαθμολογικά όσο και τα ψυχολογικά κέρδη για τον Τίτορμο, που δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αρχίσει εκ νέου τη... μουρμούρα.