Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018

Οι δηλώσεις Δέλλα μετά τη νίκη επί του ΛεβαδειακούΣτη σημασία της νίκης στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ενώ τόνισε ότι δεν έχει αντιληφθεί να χάνεται η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Αναλυτικότερα:


«Ήταν μια σημαντική νίκη που ήρθε με καλή μπάλα. Προσπαθήσαμε με πολλούς τρόπους να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Το πρώτο γκολ που ήρθε με τύχη μας έδωσε αυτοπεποίθηση και μπορούσαμε να τελειώσουμε πολύ νωρίτερα το ματς με το πέναλτι του Μοράρ. Από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ και παρά λίγο στο τέλος να δεχθούμε την ισοφάριση. Παρ’ όλα αυτά, θα κρατήσω τα θετικά.

Απ΄το πρώτο λεπτό τα παιδιά έδειξαν ότι θέλουν πολύ το παιχνίδι και τους δίνω συγχαρητήρια. Το ψυχολογικό κομμάτι όταν δεν μπαίνει η μπάλα μέσα παίζει το ρόλο του. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και στη διακοπή μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε κάποια πράγματα που θέλουμε βελτίωση.

Θα μπορούσαν οι βαθμοί (οκτώ) να είναι και παραπάνω, θα μπορούσαν να είναι και λιγότεροι. Ας μη μπούμε όμως σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι και να γίνουμε πιο έξυπνοι. Η χρησιμοποίηση νέων παιδιών ίσως να κοστίζει αλλά ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που επενδύει στα νέα παιδιά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Είμαστε μια ισορροπημένη ομάδα με σοβαρή διοίκηση και είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω σε αυτές τις συνθήκες. Δεν έχω αντιληφθεί από μεριάς μου ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς εμένα».