Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Φιλικό με τον Οδυσσέα Νυδριού - παρούσα και η... Μονακό!Ανακοίνωση σχετικά με το φιλικό αγώνα που έδωσε στο Νυδρί εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Αναλυτικά:


Φιλικό αγώνα με τον Οδυσσέα Νυδρίου έδωσε ο Παναιτωλικός στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα του γηπέδου στο Νυδρί της Λευκάδας. Ο αγωνιστικός χώρος, που ανακατασκευάστηκε πλήρως με χρήματα του Δήμου Λευκάδας αλλά και της Μονακό, παραδόθηκε χθες στην τοπική ομάδα του Οδυσσέα. Τη σέντρα της αναμέτρησης έκαναν από κοινού ο Δήμαρχος του νησιού Κώστας Δρακονταειδής αλλά και ο σύμβουλος διοίκησης της Μονακό Φιλίπς Ντοτ που βρέθηκε στην Ελλάδα για τα εγκαίνια.

Ο Οδυσσέας Νυδριού, ομάδα Α’ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος, έχει αδελφοποιηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια με την Μονακό του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ιδιοκτήτη του Σκορπιού, που στηρίζει την τοπική κοινωνία.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επικράτησε με 4-0. Κόκκορης, Βασιλούδης, Βακράκος, Σκόνδρας, σημείωσαν τα γκολ. Αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Μπακαδήμας, Γιαννιώτης Δ., Μπελεβώνης, Παρράς, Τσιγγάρας, Αγρόδημος, Βασιλούδης, Βακράκος, Αλομπισάτ, Κόκκορης. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Καλαντζής, Φραντζέσκος, Τσιαντής, Σκόνδρας, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Ντόβας, Μπινιάρος.

Αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση η Μονακό παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο «Μηνάς» στην αποστολή του Παναιτωλικού αλλά και στους ανθρώπους του Οδυσσέα. Εκεί ο Φώτης Κωστούλας αντάλλαξε αναμνηστικά με τους ανθρώπους του Γαλλικού συλλόγου αλλά και με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ριμπολόβλεφ Σεργκέι Τσερνίτσιν. Η ομάδα μας είχε τυπώσει την επετειακή φανέλα με τα ονόματα των ανθρώπων της Μονακό στην πλάτη, ως αναμνηστικό για την συγκεκριμένη ημέρα.