Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

Η κριτική των παικτών του Παναιτωλικού (vs ΑΣΤΕΡΑΣ)


Το TitormosNet παρακολούθησε την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αστέρα Τρίπολης και προχωρά στην αξιολόγηση των παικτών που αγωνίστηκαν αλλά και του προπονητή, μέσα από την σκοπιά των συντακτών του.


 • Κυριακίδης: Πολύ καλός, με σωστές επεμβάσεις και εξόδους όποτε χρειάστηκε. Νικήθηκε μόνο στηνφάση του γκολ που δεν φέρει ευθύνη.

Βαθμολογία: 6,5

 • Μαρινάκης: Και αυτός πολύ καλός, δεν είχε προβλήματα από την πλευρά του, συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα και με σωστά ανεβάσματα.

Βαθμολογία: 6,5

 • Μαλής: Άλλη μια φορά που «έδεσε» σαν δίδυμο με τον Άργκους. Πολύ καλός ο πιτσιρικάς με μόνο ψεγάδι τη φάση της ισοφάρισης του Αστέρα που υπάρχει γενική αδράνεια της άμυνας. 

Βαθμολογία: 6


 • Άργκους: Ίδια ακριβώς εικόνα με τον Μαλή ο Βραζιλιάνος, συνεχίζει την ανοδική του πορεία, κρίμα που δεν συνδυάστηκε με το ανάλογο αποτέλεσμα. 

Βαθμολογία: 6

 • Ρότσα: Συνέχισε από εκεί που έμεινε στο προηγούμενο ματς. Είχε κάποια... θεματάκια από την πλευρά του αλλά γενικά παρουσίασε καλή εικόνα χωρίς το σοβαρό λάθος. 

Βαθμολογία: 6

 • Πάουλο: Ξεκίνησε καλά, με κάποια ωραία κλεψίματα αλλά όσο πέρναγε η ώρα άρχισε να κάνει λάθη, κάτι που «δικαιολογείται» από τον τραυματισμό του. Αντικαταστάθηκε λόγω αυτού στο ημίχρονο. 

Βαθμολογία: 5,5

 • Λουσέρο: Λόγω και της ποιότητας του αντιπάλου δεν του «βγήκε» πλήρως το παιχνίδι. Δεν ήταν κακός αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει όπως μας έχει συνηθίσει. Κατακριτέα η αγκωνιά που έριξε στο τέλος η οποία δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση από τον εκνευρισμό λόγω της εχθρικής διαιτησίας του Φωτιάδη και της ισοφάρισης. 

Βαθμολογία: 5,5 

 • Ντίαζ: Καταπληκτικός, ήταν παντού. Έπαιξε ικανοποιητικά ακόμα και στον χώρο του κέντρου. Ο Ουρουγουανός τρέχει για όλους, μαρκάρει, πιέζει και προσφέρει και όμορφες ενέργειες. MVP. 

Βαθμολογία: 7


 • Μάζουρεκ: Παρόμοια εικόνα και αυτός με τον Λουσέρο. Εξαιτίας της ποιότητας του Αστέρα στον άξονα «χάθηκε» δημιουργικά. Στα υπέρ του η αμυντική του προσήλωση απέναντι στα δυνατά κορμιά της ομάδας της Τρίπολης. Ίσως έπρεπε να αντικατασταθεί αυτός αντί του  Μανά. 

Βαθμολογία: 6

 • Μανά: Πολύ καλό παιχνίδι, δείχνει να ανεβαίνει και να «δένει» όλο και καλύτερα με την ομάδα. Ήταν άτυχος στη φάση του δοκαριού, περιμένουμε ανάλογη συνέχεια. 

Βαθμολογία: 6,5

 • Μοράρ: Ήταν τέτοιο το βλέμμα του στην φάση του γκολ που δεν υπήρχε περίπτωση η μπάλα να μην καταλήξει στα δίχτυα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τελικά αυτή κόντραρε στο τείχος και ο Βλαντ «Παλουκωτής» Μοράρ χρίστηκε σκόρερ από τα 35 μέτρα. Στη συνέχεια η ομάδα έπρεπε να κρατήσει μπάλα και σωστά αντικαταστάθηκε. 


Βαθμολογία: 6,5

 • Γουίλιαν: Δεν είναι κακός και καλύπτει όσο μπορεί, αλλά υπάρχει μια «φλυαρία» στο παιχνίδι του και νιώθεις ότι δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Δουλειά και πάλι δουλειά. 

Βαθμολογία: 5,5

Καμαρά και Χαντάκιας αγωνίστηκαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν. Ο Καμαρά μπήκε για να κρατήσει μπάλα και τα κατάφερε περίφημα ενώ ο Χαντάκιας για να κρατήσει η άμυνα το μηδέν έπαιξε ως 3ος στόπερ αλλά λόγω της αδράνειας στο τέλος πήγε στράφι το όποιο πλάνο...

 • Δελλας: Ο κόουτς έστησε καλά την ομάδα, έκανε σωστές αλλαγές (αν και οι δύο αναγκαστικές), θα μπορούσε να προτιμηθεί βέβαια ο Αγρόδημος αντί για τα τρία στόπερ, αλλά και πάλι σωστό κοουτσάρισμα. Οφείλει όμως να δουλέψει  με τους παίκτες του όσον αφορά την διαχείριση του αποτελέσματος. 

Βαθμολογία: 6

Υ.Γ. 1: Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Κοιτάς τη βαθμολογία και ξέρεις ότι για.. 3 λεπτά σήμερα δεν είσαι 4ος με 14 βαθμούς και για... 1 λεπτό με Λαμία 3ος με 16.
Υ.Γ. 2: Τραγικός Φωτιάδης, έδινε ότι ήθελε. 
Υ.Γ. 3: Δουλειά, δουλειά, δουλειά και η ομάδα ΜΠΟΡΕΙ το διπλό στη Νέα Σμύρνη. Πρώτα από όλα βέβαια, η προσοχή στον αγώνα Κυπέλλου. Οτιδήποτε εκτός της νίκης είναι διπλή... αυτοκτονία.