Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018

Η συνέντευξη τύπου του Δέλλα μετά την ήττα από τον ΠΑΟ


Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο κόουτς Δέλλας.

Αρχικά ανέφερε ότι: "Το συναίσθημα που επικρατεί και για μένα αλλά και για την ομάδα είναι η απογοήτευση. Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και μέχρι το 65' νομίζω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι. Χάσαμε ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. O Παναθηναϊκος είχε τη φάση του πέναλτι, που ο συγκεκριμένος διαιτητής θεωρώ ότι σφυρίζει ανάποδα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το ξαναδούμε αυτό. Μετά το 65', νομίζω, η ροή του παιχνιδιού άλλαξε, πήρε μέτρα ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο, δημιούργησε ευκαιρίες και σε μια από αυτές τιμώρησε τη δική μας αστοχία ή τη δική μας μη ικανότητα να βάλουμε κάποιο γκολ." 

Στη συνέχεια προσέθεσε: " Όπως είπα, η απογοήτευση είναι το κύριο συναίσθημα αυτήν την στιγμή, αλλά όπως και να χει το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει αλλά προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα και σ' αυτό θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βάση. Πήραν κάποια παιδιά σήμερα χρόνο συμμετοχής. Από κάποιους είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος, από άλλους όχι. Συνεχίζουμε, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Σε λίγες μέρες παίζουμε παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό για μας. Το ποδόσφαιρο δεν σταματάει ποτέ και δεν πρέπει να σταματάει ποτέ. Πάντα υπάρχει επόμενη μέρα. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και θα δούμε στα επόμενα παιχνίδια Κυπέλλου τι μπορούμε να καταφέρουμε ούτως ώστε να περάσουμε, θεωρώ, εμείς και ο Παναθηναϊκός στην επόμενη φάση." 

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τη "βαριά" φανέλα του Παναιτωλικού απάντησε: " Αυτό είπα και στα παιδιά μέσα, όποιος αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναιτωλικού ή όποιος μπαίνει αλλαγή για να βοηθήσει την ομάδα θα πρέπει να δίνει το 100%. Σήμερα δεν μπορώ να πω ότι, τουλάχιστον, αυτοί που μπήκαν δώσαν το 100%. Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να το δω εγώ με τα παιδιά, θα το συζητήσουμε και νομίζω ότι θα βρούμε την άκρη. Είμαι σίγουρος γι' αυτό. "

Επίσης, σε ερώτηση που του έγινε για τη φυσική κατάσταση δήλωσε ότι "δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εκτός του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο. Πρέπει να ξέρουμε και τι λέμε...."