Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

Δέλλας: «Αφιερωμένη στον Καμαρά»


Τη νίκη στον άτυχο παίκτη του Παναιτωλικού, Αλχασάν Καμαρά αφιέρωσε ο κόουτς Δέλλας στις δηλώσεις του, ενώ κράτησε χαμηλά τη μπάλα για την 5η θέση. Ειδικότερα δήλωσε:

«Ήρθαμε να πάρουμε κάτι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ξέραμε εκ των προτέρων ότι είναι πιεσμένος αρκετά κι αυτό είναι λογικό γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας στο πρώτο δεκάλεπτο, δώσαμε την ευκαιρία στον Άρη να πάρει τα ηνία του αγώνα αλλά είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε πριν αλλάξουν οι ισορροπίες. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας με το χαμένο πέναλτι, τελείωσε έτσι το ημίχρονο κι εκεί είπαμε ότι πρέπει να έχουμε υπομονή με παίκτη περισσότερο και να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα, να κουράσουμε σωματικά και ψυχολογικά τον Άρη, αναγκάζοντάς τον να τρέξει περισσότερο. Σκοράραμε, αλλά αδικαιολόγητα γυρίσαμε πίσω, δώσαμε τη δυνατότητα στον Άρη να πετύχει γκολ παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες. Το παιχνίδι τελείωσε στο δεύτερο γκολ που βάλαμε. Συνολικά, μετά από το πρώτο δεκάλεπτο, είχαμε καλή παρουσία και γι’ αυτόν τον λόγο οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Και είναι ιστορική η νίκη γιατί ο Παναιτωλικός κέρδισε για πρώτη φορά μέσα σ’ αυτό το γήπεδο. Στόχος μας είναι η παραμονή όσο το δυνατόν το συντομότερο»

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Καμαρά, ο Δέλλας τόνισε ότι είναι σοβαρός.«Δυστυχώς είναι σοβαρός. Έχει εξάρθρωση επιγονατίδας, αυτό λένε οι πρώτες πληροφορίες. Περαστικά και του αφιερώνουμε τη νίκη. Είναι σημαντικός παίκτης για μας».

Τέλος, αναφερόμενος στον ομάδα του Άρη είπε: «Θέλω να μιλήσω για τον Άρη γιατί μεγάλωσα εδώ. Ο κόσμος να έχει περισσότερη υπομονή. Είναι μια νέα ομάδα, να τη στηρίξει και θα βρει τον δρόμο της.