Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Μία ακόμα «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του


Ο Παναιτωλικός έφυγε από τη Θεσσαλονίκη νικητής. Πρόκειται για μία νίκη που αποκτά μεγαλύτερη αξία λόγω της έδρας και του ονόματος του αντιπάλου. Κακά τα ψέματα, κανείς δεν θα χαιρόταν τη νίκη τόσο αν ήταν με το οποιοδήποτε... «χωριό».

Το διπλό στο «Βικελίδης» έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα υπόλοιπα μεγάλα διπλά του Παναιτωλικού στην πρώτη κατηγορία: Τούμπα, Τρίπολη, Περιστέρι (εις διπλούν). Ορισμένοι θα έβαζαν στη λίστα αυτή και τη φετινή νίκη στα Γιάννενα. Δικαίως. Η ουσία σε όλο αυτό, ωστόσο, έγκειται στο γεγονός ότι ο Παναιτωλικός καταγράφει στιγμές, για τις οποίες μπορεί να περηφανεύεται ο κάθε φίλαθλός του και που παράλληλα τον «ανεβάζουν» στη φίλαθλη συνείδηση της χώρας. Και αφήστε τον κάθε... πικραμένο να αναπολεί και να «στάζει» χολή για την ομάδα μας.

Για να μπορέσει μία ομάδα να περάσει «στο επόμενο επίπεδο» πρέπει να περάσει πρώτα από αυτό. Και ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε καλό δρόμο φέτος. Έγραψε μία ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του και μπορεί να γράψει μία ακόμα μεγαλύτερη το επόμενο Σάββατο... Στα «εντός» αυτή τη φορά.