Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Να κάνει το καθήκον του


Η επιτυχία του Παναιτωλικού στο Χαριλάου είναι ήδη παρελθόν. Η ομάδα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη περήφανη μα λαβωμένη. Και η τελευταία εβδομάδα πριν τη διακοπή των εορτών είναι απαιτητικότατη... Αρχής γενομένης από αύριο, ο Παναιτωλικός καλείται να κάνει το καθήκον του.

Απέναντι στους ερασιτέχνες της Ιεράπετρας η ομάδα μας πρέπει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο. Η πρόκριση, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν είναι στο «χέρι» μας. Ωστόσο, αυτό δεν θα αποτελέσει δικαιολογία. Όπως είδαμε και στην αποστολή που ανακοινώθηκε, αν και η ομάδα έχει πάρα πολλούς τραυματισμούς θα γίνει ένα μεγάλο rotation. Αλλά ούτε και αυτό θα αποτελέσει δικαιολογία. Ο Παναιτωλικός έχει «χτίσει» μία πολύ καλή εικόνα το τελευταίο διάστημα και έχει μπροστά του ένα ματς με τον Παναθηναϊκό που μπορεί να τον «απογειώσει» σε περίπτωση νίκης. Θα είναι αδικία για τον εαυτό του αν δεν παρουσιαστεί όπως πρέπει στην Ιεράπετρα. Συν τοις άλλοις, δεν υπάρχει λόγος να αποθαρρύνει τον κόσμο του με μία ντροπιαστική ήττα ή κάποιο χαζό στραβοπάτημα να μην έρθει στο γήπεδο το Σάββατο. 

Με μία φράση; Ας νικήσει κι ας μην προκριθεί. Άλλωστε, η πρόκριση δεν είναι και στο χέρι του. Η εβδομάδα προβλέπεται μεγάλη...