Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αναβάλλεται η 15η Αγωνιστική!


Μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Αθανάσιος Τζήλος, σήμερα το πρωί στη Λάρισα, οι συνάδελφοί του προσανατολίζονται σε αποχή από το πρωτάθλημα για τις επόμενες δύο αγωνιστικές! Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να αναβληθεί η αγωνιστική του προσεχούς Σαββατοκύριακου!

Η ηγεσία της Κ.Ε.Δ συντάσσεται απόλυτα με την απόφαση των διαιτητών για αποχή, τη στιγμή που η διοργανώτρια αρχή της Superleague δεν επιθυμεί να αναβληθεί η αγωνιστική δράση λόγω των ρητρών που έχουν υπογραφεί με τα κανάλια που προβάλλουν τους αγώνες. Ο Βίτορ Περέιρα με επιστολή του κάλεσε τους διαιτητές να δώσουν το παρόν στα γήπεδα μέχρι να συναντηθούν στις 4 Ιανουαρίου, ώστε να συζητήσουν και δουν πώς θα κινηθούν.

Οι διαιτητές φαίνονται ανένδοτοι ωστόσο. Τα ενδεχόμενα να οριστούν ξένοι ή διαιτητές της Football League απορρίπτονται. Αν και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αύριο το πρωί, το σενάριο αναβολής της αγωνιστικής είναι κάτι παραπάνω από υπόθεση...

UPDATE (11:55 π.μ): Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για εμμονή των διαιτητών στην απόφασή τους για αποχή, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που τους ασκούνται. Ο κ. Τζήλος έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, είναι καλά στην υγεία του και δήλωσε ότι θέλει να επανέλθει άμεσα στη διαιτησία. Από εκεί και πέρα αναμένουμε από ώρα σε ώρα την ανακοίνωση της τελικής απόφασης των διαιτητών, από την οποία θα εξαρτηθεί και το αν θα διεξαχθεί η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου.

UPDATE (12:11 π.μ): Η 15η αγωνιστική αναβάλλεται οριστικά με τους διαιτητές να μην υποχωρούν. Από τη στιγμή που δεν θα υπάρξουν ορισμοί η αγωνιστική οδηγούνται προς αναβολή. Σημειώνεται βέβαια ότι οι ομάδες θέλουν να αγωνιστούν κανονικά.