Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Δηλώσεις Δέλλα - Κυριακίδη στην κάμερα της NOVAΤεράστια είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζει ο Παναιτωλικός απέναντι στον Ολυμπιακό, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στα πλαίσια της αγωνιστικής δράσης της Superleague, σήμερα το απόγευμα.

Στο στρατόπεδο της ομάδας μας, άπαντες θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, γνωρίζοντας βέβαια τη δυσκολία της αποστολής τους. Ο Τραϊανός Δέλλας σε δηλώσεις του στις κάμερες της NOVA φάνηκε απόλυτα συνειδητοποιημένος για το τι θα έχει να αντιμετωπίσει ο Παναιτωλικός, τονίζοντας ότι ο αντίπαλος είναι ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα και πώς η ομάδα του δεν θα πρέπει να κλειστεί πίσω αν θελήσει να φύγει με κάτι θετικό από το Φάληρο. Υπογράμμισε δε, ότι κανένα παιχνίδι ως τα Χριστούγεννα δεν είναι εύκολο. Ο κόουτς των «καναρινιών» δεν υπολογίζει στους Έρικσον, Πάουλο και Μιχάι.

Ο Δημητρής Κυριακίδης, σε δηλώσεις του στον ίδιο σταθμό τόνισε ότι ο Παναιτωλικός έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και παίζει παντού για τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα, ερωτηθείς στην.... κρίσιμη ερώτηση για το αν «μάζεψε» το μούσι του για γούρι, αφοπλιστικά δήλωσε ότι το έκανε για λόγους styling.

Σέντρα στις 19:30 το απόγευμα με ευχή όλων να έρθει ότι καλύτερο για τον Παναιτωλικό μας.