Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Ανακοινώθηκαν «Γκούγκα» και Αμαράλ


Οι δύο νεαροί Πορτογάλοι αφού πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους με τον Παναιτωλικό για το επόμενο εξάμηνο. Παράλληλα, η Μπενφίκα έχει δώσει το δικαίωμα στον Παναιτωλικό να διατηρήσει τους παίκτες στο δυναμικό του και μετά το πέρας των δανεισμών.

Αμαράλ και Ροντρίγκεζ τίθενται άμεσα στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, όντας σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθούν και στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο. Ειδικότερα η ανακοίνωση της Π.Α.Ε για την απόκτησή τους:

Οι ποδοσφαιριστές Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα, υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό διάρκειας έξι μηνών με δικαίωμα επέκτασης. Προέρχονται από την Μπενφίκα και αγωνίζονται αντίστοιχα στις θέσεις του αριστερού μπακ και του κεντρικού μέσου. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.

Ο Γκούγκα επέλεξε για τη φανέλα του τον αριθμό 4 και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ με τον Παναιτωλικό. Έχω πολύ όρεξη να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».


Ο Αμαράλ επέλεξε τον αριθμό 15 και δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος που ήρθα και δεν βλέπω την ώρα να κάνω την πρώτη προπόνηση με τον Παναιτωλικό. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται».


Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στη συνέχεια με την ομάδα.