Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Δέλλας: «Δίκαιη η ισοπαλία»


Ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν το πιο δίκαιο. Παράλληλα, απέδωσε εύσημα στους παίκτες του για την εξαιρετική νοοτροπία τους! Ειδικότερα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Το ζητούμενο για μας ήταν πώς θα εμφανισθούμε μετά από μεγάλη αποχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, η ισοπαλία είναι δίκαιη. Παίζαμε με μια ποιοτική και πολύ καλή ομάδα, που έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε καλά, αν και είχαμε μια ευκαιρία, αλλά και ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη απόδοση και θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία είναι σημαντική. Τα παιδιά είναι στεναχωρημένα για την ισοπαλία και αυτό θα το κρατήσω για τη νοοτροπία τους, καθώς δεν έχασαν σε μια πολύ δύσκολη έδρα». 

Τέλος, αναφορικά με τις καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης τόνισε ότι: «Δεν υπήρχε καμία καθυστέρηση. Εγώ ήμουν πρώτος που ζήτησα συγγνώμη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά σήμερα δεν έγινε καμία καθυστέρηση. Ο ένας παίκτης μας έχει βγει εκτός και οι άλλοι δύο ήταν με αίματα. Σήμερα δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση».