Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019

O «άγνωστος» κύριος Μπαΐροβιτς


Το TitormosNet σας παρουσιάζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού, τον Αντμίρ Μπαΐροβιτς, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την ομάδα μας.

Γεννημένος στη Σουηδία τον Αύγουστο του 1995, αλλά Σέρβος της Βοσνίας ως προς την καταγωγή, ο Μπαΐρόβιτς βρέθηκε στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο στόχαστρο της ολλανδικής Ναϊμέχεν. Μετακόμισε στις Κάτω Χώρες το 2012, αγωνιζόμενος με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου. Μετά από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, το 2013, έμεινε αρκετό καιρό εκτός δράσης. Το 2015 επέστρεψε στη Σουηδία για λογαριασμό της Λιούνγσκιλε, με την οποία σκόραρε σε 33 συμμετοχές 7 τέρματα. Είχε ένα σύντομο πέρασμα από τη Νορβηγία. Τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνίστηκε σε Έστερ και Γκέφλε, σκοράροντας συνολικά σε σε 39 συμμετοχές 15 γκολ.

Στη Σουηδία η μετακίνησή του στον Παναιτωλικό έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση. Σουηδικά μέσα αναφέρουν ότι ο παίκτης προορίζεται ως αντικαταστάτης του Καμαρά (σημειωτέον ότι ο Κρέσπο φαίνεται να τυγχάνει απίστευτης δημοτικότητας στη Σουηδία) που έχει τραυματιστεί. Ο Μπαΐροβιτς ήταν ένας εκ των κορυφαίων της Γκέφλε, η οποία αν και παρούσα για πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία (και στο Europa League), είναι σε διαρκή πτώση την τελευταία τριετία. 


Σύμφωνα με τον... «οδηγό», δηλαδή το Football Manager, μία πρώτη ματιά στα χαρακτηριστικά του παίκτη μας δείχνουν περί τίνος πρόκειται. Καλό πόδι από μακρινή απόσταση, παίκτης περιοχής με καλό τελείωμα και αξιόλογη τεχνική κατάρτιση. Φαίνεται δε ότι μπορεί να αγωνιστεί και εκτός περιοχής.


Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε εντός γηπέδου το νέο απόκτημα της ομάδας, με την ευχή να έχει μία πετυχημένη πορεία στον Παναιτωλικό.