Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Τον «τελειώνει», τέλος!


Η σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει το χαρακτήρα του «τελικού» για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Δέλλα με μόνες εξαιρέσεις τις εμφανίσεις σε Περιστέρι και Λαμία έχει προβληματίσει έντονα μέσα στο 2019. Η νίκη σήμερα θα στείλει την ομάδα στους 30 βαθμούς, εξασφαλίζοντας «μαξιλαράκι» 10 βαθμών από τις θέσεις του υποβιβασμού, θα μειώσει τη διαφορά από τον 6ο Παναθηναϊκό και θα τονώσει την ψυχολογία των Αγρινιωτών...

Λαϊκή απαίτηση να εμφανιστεί σήμερα στο γήπεδο ένας Παναιτωλικός ψυχωμένος. Λαϊκή απαίτηση η νίκη απέναντι σε μία ομάδα που όσες φορές κι αν νικήσουμε, ποτέ δεν θα είναι αρκετές. Η ατιμία του 2011 με τον Φουρτάδο δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ και στο στρατόπεδο της ομάδας οφείλουν οι γνώστες να ενημερώσουν όσους έχουν άγνοια τι διακυβεύεται σήμερα.

Καθαρά βαθμολογικά, το 30+ είναι ο μαγικός αριθμός της μαθηματικής εξασφάλισης της παραμονής. Η ομάδα πρέπει να ξεμπερδεύει μία και καλή με αυτή την υπόθεση. Η ήττα της Ξάνθης παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στον Παναιτωλικό να βρεθεί μόνος 7ος, στο +3 από τους Ακρίτες και μειώνοντας παράλληλα και τη διαφορά από Άρη και Παναθηναϊκό.

Ο Παναιτωλικός πρέπει να βγάλει ψυχή. Ανεξάρτητα απουσιών και προβλημάτων. Ο κόσμος αυτό απαιτεί. Όσα παιχνίδια απομένουν οι παίκτες να τα παίξουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Κι ας μην έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τουλάχιστον να μην δούμε άλλες εμφανίσεις σαν της Λιβαδειάς. Και όχι σήμερα.... Σήμερα ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ.