Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019

Παναιτωλικέ, μην εγκληματίσεις πάλι!


Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή σε όλους. Καθαρά Δευτέρα σήμερα και ο Παναιτωλικός τίθεται αντιμέτωπος με τον Πανιώνιο, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής. Με ένα παιχνίδι λιγότερο, η ομάδα μας βρίσκεται στην 7η θέση τους 30 βαθμούς. Μοναδικός σκοπός σήμερα για το σύνολο του Δέλλα είναι η νίκη, η οποία, μετά την τραγική εμφάνιση της Τρίπολης, είναι επιβεβλημένη.

Ο Πανιώνιος έχει βαθμολογικό κίνητρο για τη σημερινή αναμέτρηση και θα κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί. Στους 26 βαθμούς και στη 12η θέση, δεν έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή. Για τον Παναιτωλικό το πράγμα είναι πιο απλό: Απαίτηση λαού ο Τίτορμος να εκμεταλλευτεί τα ιδανικά αποτελέσματα που για μία ακόμη φορά του προσφέρουν την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κατάταξη. Το +3 θα φέρει τον Παναιτωλικό μόνο 6ο, 4 βαθμούς πίσω από τον Άρη και στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Με την επόμενη τριάδα αγώνων που ακολουθεί να είναι «φωτιά» (Π.Α.Ο.Κ εντός, Α.Ε.Κ εκτός, Ολυμπιακός εντός) ο Παναιτωλικός δεν έχει περιθώριο για απώλεια με τον Πανιώνιο.

Από την αναμέτρηση σήμερα θα απουσιάσουν οι Κυριακίδης, Λιάβας, Μοράρ, Λουσέρο. Πολλές είναι οι απουσίες και για τους φιλοξενούμενους: Κεϊτά, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κότνικ, Μασούρας, Σίντι Αλί, Μανιάτης, Τσιλούλης και Σπιριντόνοβιτς δεν υπολογίζονται.

Ο Παναιτωλικός πρέπει και επιβάλλεται να «σπάσει» την αρνητική του παράδοση απέναντι στον Πανιώνιο, γιορτάζοντας ιδανικά τα 93 χρόνια ιστορίας του.