Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Όλοι στο πλευρό της ομάδας Μπάσκετ του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας!


Το Σάββατο το απόγευμα ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Π.Α.Ο.Κ, στην Προυσιωτίσσης, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Superleague. Την ίδια μέρα, μία ώρα πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα, στις 18:00 το απόγευμα δηλαδή, η μπασκετική ομάδα του Παναιτωλικού δίνει την τελευταία της μεγάλη μάχη για την αποφυγή των Play-Outs στην Α' ΕΣΚΑΒΔΕ.


Τα παιδιά του μπασκετικού τμήματος φέτος κατέβαλλαν ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ προσπάθεια, διαθέτοντας χρόνο και χρήμα, για τον Παναιτωλικό και για την αγάπη τους προς την ομάδα. Μέσα από πολλές αντιξοότητες, έχουν κατορθώσει μέχρι στιγμής να «χαλάσουν» τα σχέδια πολλών που πολύ απλά δεν θέλουν να βλέπουν τον Παναιτωλικό ισχυρό, τον Παναιτωλικό ψηλά. Για την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στη Βόνιτσα, στο Δ.Α.Κ Αερογέφυρας, αρκεί μία νίκη για την ομάδα μας.

Επειδή λοιπόν ομάδα στο Αγρίνιο ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, επειδή για προφανείς λόγους δεν πρόκειται να αλλαχθεί η ώρα του αγώνα μπάσκετ, όσο κι αν γνωρίζουν ότι μία ώρα μετά ακολουθεί ο αγώνας με τον Π.Α.Ο.Κ, ως Αγρινιώτες, ως Παναιτωλικοί και ως TitormosNet καλούμε τον κόσμο να δώσει το παρόν στο Δ.Α.Κ Αερογέφυρας και να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα στο κομβικό αυτό παιχνίδι.

Όλη τη χρονιά παρακολουθούμε, στηρίζουμε και μεταφέρουμε την πορεία της ομάδας μπάσκετ. Το συγκεκριμένο κάλεσμα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δείξουμε το πόσο εκτιμούμε την προσφορά τους στον Παναιτωλικό μας.