Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

Δέλλας: «Δεν έχω παράπονο»


Ευχαριστημένος από τους παίκτες του και την προσπάθειά τους δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο κόουτς στάθηκε στην απειρία του Παναιτωλικού, το απίστευτο γκολ του Βιερίνια και τόνισε ότι δίκαια επικράτησε ο Π.Α.Ο.Κ. Ειδικότερα οι δηλώσεις του:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίζαμε με τον πρωτοπόρο και ξέραμε τις δυσκολίες. Όταν λέω καλό παιχνίδι εννοώ από θέμα έντασης και τακτικής. Σε αυτό το κομμάτι, το πλάνο μας ήταν από την αρχή να μπλοκάρουμε τον Π.Α.Ο.Κ στα άκρα, στις πτέρυγες, εκεί που ήταν η δύναμή του. Νομίζω το καταφέραμε. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον Π.Α.Ο.Κ. Αντιθέτως εμείς είχαμε την πολύ καλή ευκαιρία από στατική φάση.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, η μία εξουδετέρωσε την άλλη. Στο δεύτερο ημίχρονο βάζοντας το γκολ χωρίς να έχουμε απειλήσει ιδιαίτερα ανέβηκε η ψυχολογία μας. Θεωρώ ότι το ματς ξεκλείδωσε για τον Π.Α.Ο.Κ με το απίστευτο γκολ που έβαλε ο Βιεϊρίνια. Εκεί φάνηκε η ποιότητα του Π.Α.Ο.Κ και αυτό το γκολ έδωσε φτερά στον αντίπαλο. Εμάς έπεσε η ψυχολογία μας και από στατική φάση που ξέραμε από πριν αλλά ήταν πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε, ήρθε αυτή η ήττα. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Ότι είχαμε πει το τήρησαν κατά γράμμα αλλά είναι κάποια πράγματα όπως αυτό το απίστευτο γκολ από εκεί που δεν το περιμένεις που γυρίζει την πλάστιγγα προς τον αντίπαλο. Ένα αντίπαλο που έχει πολύ εμπειρία και ποιότητα. Εμείς σε αυτό το κομμάτι αυτή τη στιγμή υστερούμε, ειδικά από την εμπειρία αλλά μέσα από αυτά τα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές μας παίρνουν εμπειρίες και αυτό θα το βρει μπροστά ο Παναιτωλικός στο μέλλον. Η νίκη του Π.Α.Ο.Κ ήταν δίκαιη και νομίζω ότι είναι ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και με την εικόνα του δίκαια θα στεφθεί πρωταθλητής».