Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Με το στανιό να τον διώξουν!


Άνευ προηγουμένου αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Φράνκο Μάζουρεκ και ορισμένα μέσα της πρωτεύουσας. Από την έναρξη σχεδόν της σεζόν έχουν επιδοθεί σε μία αδιανόητη μεταγραφική σπέκουλα, η οποία αλλάζει συνεχώς μοτίβο!

Πριν πούμε το οτιδήποτε, να τονίσουμε ότι ως TitormosNet δεν μπαίνουμε σε διάλογο αναφορικά με το αν θέλουμε τον παίκτη ή όχι στην ομάδα. Ο κάθε φίλος του Παναιτωλικού έχει τη δική του άποψη και εμείς είμαστε εδώ για να αναλύσουμε τη σφαιρικότερη εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι ο Μάζουρεκ στο Αγρίνιο έχει κάνει δύο παραγωγικότατες σεζόν, με αρκετά «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή του.

Πέρυσι «έγραψε» 26 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ. Φέτος «μετρά» προς το παρόν 24 συμμετοχές με 7 γκολ και 3 ασίστ. Το συμβόλαιο του Αργεντινού εκπνέει και ο Παναιτωλικός ήδη έχει βολιδοσκοπήσει τον παίκτη με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας τους, όπως αποκάλυψε και ο Μάκης Μπελεβώνης σε πρόσφατες δηλώσεις του

Οι αριθμοί αυτοί είναι λογικό να προκαλέσουν ενδιαφέρον γύρω από το όνομά του, από τη στιγμή που θεωρητικά σε λίγο καιρό θα είναι ελεύθερος. Ωστόσο αυτό που βλέπουμε να γίνεται είναι αδιανόητο, από ορισμένους. Στις αρχές της σεζόν ο Μάζουρεκ πήγαινε στην Α.Ε.Κ. Λίγο μετά πήρε το δρόμο για τον Παναθηναϊκό. Μέχρι τότε είχαμε ήδη αναφερθεί ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στο θέμα. Μαντέψτε τι: Κανείς από τους παίκτες που παρουσίαζαν να έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα (Τι μόνο τον Φράνκο να διώξουμε δα;) δεν έχει πάει πουθενά. Αντ' αυτού μας «χαιρέτησαν» Ρότσα και Γουίλιαν με πωλήσεις, Αγρόδημος - Κόκκορης και ο Έρικσον που «λύγισε» από τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Ας επανέλθουμε στον Φράνκο. Το τελευταίο διάστημα «οργιάζουν» ξανά: Πάει Παναθηναϊκό, μένει μόνο αν βγει Ευρώπη ο Παναιτωλικός, διέψευσαν για Παναθηναϊκό -τι απίστευτο ε;- το Γενάρη συγκεκριμένο μέσο έκανε λόγο για Ομόνοια ή Α.Π.Ο.Ε.Λ και σήμερα μας «ξεφούρνισε» και το τελευταίο.... Ότι ο Μάζουρεκ έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από Κύπρο αλλά... δεν είναι από τους «μεγάλους» του νησιού!

Με λίγα λόγια ακυρώνονται μόνοι τους.  Κι όχι και τίποτα άλλο, αλλά τα αναπαράγουν και στην πόλη όλα αυτά και γίνεται το σώσε. Έχουμε ακόμα πολλά μπροστά μας... Μέχρι τότε, μην εκπλαγείτε αν δείτε εν τέλει τον παίκτη να μένει Αγρίνιο.