Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

Επιστροφές και απώλειες


Τα τελευταία αγωνιστικά νέα του Παναιτωλικού παρέθεσε στη σημερινή του εκπομπή, GOAL ΣΤΙΣ 12, στη συχνότητα του Αχελώου 98,4, ο αθλητικογράφος Αλέξανδρος Κουτσιούμπας. Ειδικότερα:

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει Πανιωνίου (Καθαρά Δευτέρα - 19.00 - Αγρίνιο - 24η αγωνιστική) με προβλήματα αλλά και επιστροφές.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Τραϊανός Δέλλας θα μπορεί σίγουρα να υπολογίζει τους Κυριακίδη, Μανά που ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ επιστρέφει και ο Ντίας καθώς εξέτισε την τιμωρία του στο ματς της Τρίπολης.

Ελάχιστες ελπίδες υπάρχουν για τους Τσοκάνη και Λιάβα να προλάβουν το ερχόμενο παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες, κάτι που θα φανεί κι απ'τις επόμενες ημέρες μέσα απ'τις προπονήσεις, ενώ ο Μοράρ θα απουσιάσει σίγουρα καθώς έχει υποστεί βαριά μορφής θλάση, που θα τον κρατήσει εκτός για τον επόμενο μήνα.

Παράλληλα οι Μιχάι και Ουίλιαν που συμπλήρωσαν κάρτες δηλώθηκαν να απουσιάσουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο (27η αγωνιστική - 7 Απριλίου). Μάλιστα ο Ουίλιαν θα χάσει και το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ (26η αγωνιστική - 31 Μαρτίου) μιας κι έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες σε σχέση με τον Μιχάι που έχει τέσσερις.