Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Μάζουρεκ: «Ήμουν στεναχωρημένος για τον αγώνα της Τρίπολης»


Δηλώσεις στο gazzetta.gr παραχώρησε ο Φράνκο Μάζουρεκ, στις οποίες και εξήγησε για ποιο λόγο πανηγύρισε τόσο έντονα τα τέρματα που σημείωσε στη χθεσινή αναμέτρηση. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Παναιτωλικός θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το «όνειρο» της Ευρώπης. Ειδικότερα:


«Ημουν στεναχωρημένος που δεν πήγαμε καλά στον αγώνα της Τρίπολης και γενικότερα νιώθω άσχημα κάθε φορά που χάνω ευκαιρίες. Ήθελα να το βγάλω από μέσα μου και για αυτό πανηγύρισα έτσι. Αλλά πιο πολύ επειδή προερχόμασταν από μία κακή εμφάνιση» δήλωσε αρχικά. 

Αναφορικά με το γεγονός ότι σκόραρε με το κεφάλι για μία ακόμη φορά δήλωσε: «Έχω πάντα ευκαιρίες με το κεφάλι. Παρότι κοντός (σ.σ. γέλια). Φέτος σκόραρα με ανάλογο τρόπο στα Γιάννινα, ενώ τόσο με τον ΠΑΣ όσο και κόντρα στον Απόλλωνα είχα ευκαιρίες να πετύχω γκολ με κεφαλιά. Είμαι πάντα χαρούμενος όταν σκοράρω, ανεξάρτητα το πώς». 

Αναφορικά με το ευρωπαϊκό... θαύμα δήλωσε ότι η ομάδα θα το παλέψει με όλες της τις δυνάμεις: «Είναι όνειρο η Ευρώπη. Κοίτα ξέρουμε πως έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θα παίξουμε με τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδος, αλλά θα το παλέψουμε και ότι βγει... Το σκεφτόμαστε και το έχουμε ως όνειρο». 

Κλείνοντας, ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του είναι μόνο ο Παναιτωλικός: «Αισθάνομαι καλά και το μόνο που σκέφτομαι συνεχώς είναι να γίνομαι καλύτερος και να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Αυτό μόνο με απασχολεί», ήταν τα λόγια του.