Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

Θρίαμβος επί της Βόνιτσας στο μπάσκετ!


Οι μάγκες Παναιτωλικοί του τμήματος μπάσκετ έδιναν και αυτοί σήμερα τον αγώνα τους, για την εξασφάλιση της παραμονής στην Α' ΕΣΚΑΒΔΕ απέναντι στη Βόνιτσα. Η ομάδα μας επιβλήθηκε εύκολα με το σκορ να γράφει 56-38.

Ενάντια σε όλους και σε όλα, ο μπασκετικός Παναιτωλικός, που κλήθηκε να αγωνιστεί σε ένα κρίσιμο παιχνίδι την ίδια ώρα -αν είναι δυνατόν- με το ποδόσφαιρο, κατάφερε να αποφύγει τα Play- Outs, τερματίζοντας με 26 βαθμούς στην 6η θέση. Πλέον, η ομάδα μπορεί να ανασυνταχθεί και να δει με αισιοδοξία τη νέα σεζόν. 

Ο αγώνας με τη Βόνιτσα ξεκίνησε στο 1ο δεκάλεπτο ισορροπημένος, στη συνέχεια όμως ο Παναιτωλικός με πολύ καλή άμυνα δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Βόνιτσα να τον αμφισβητήσει.

Να σημειωθεί ότι στο 2ο ημίχρονο η ομάδα της Βόνιτσας είχε 14 πόντους. Κορυφαίος χωρίς κυριολεκτικά να υστερήσει κανείς ήταν ο Γιάννης Σταμούλης με 22 πόντους. Αξιοσημείωτο για τον Παναιτωλικό που εκτός από την πολύ καλή του άμυνα είχε πόντους απ' όλους τους παίκτες που συμμετείχαν.

Ο προπονητής Σωτήρης Σταμούλης δήλωσε για τη σημερινή νίκη: «Σήμερα τελείωσε η αγωνιστική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας. Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ παρά τους τραυματισμούς και τις απουσίες πολλών παικτών. Αυτό ήταν και η αιτία που χάσαμε κάποια παιχνίδια δικά μας και μας στέρησε την ευκαιρία να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. για τη βοήθειά του αλλά και θα ήθελα να μείνω πολύ και να ευχαριστήσω τους αθλητές που εκτός από αθλητές μου έδειξαν έναν υπέροχο και ακέραιο χαρακτήρα όλη τη χρονιά».

Δεκάλεπτα: 13-13, 16-11, 9-6, 18-8

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ (Σωτήρης Σταμούλης):Αραχωβίτης 7, Πάρδος 4, Αρκούδας 2, Νίκας 2, Σταμούλης 22, Σαράκης 6, Μαυρομμάτης 6, Καλλιακμάνης 7

Μάλιστα, προ ολίγου λάβαμε και με μεγάλη μας χαρά σας δημοσιοποιούμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς των παικτών μας: