Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019

Δέλλας: «Δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά γίνεται!»


Ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του στη σημερινή συνέντευξη τύπου «έκλεισε» το κεφάλαιο της παραμονής και τόνισε ότι ο Παναιτωλικός θα κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις το όνειρο της Ευρώπης, άσχετα αν το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο και στάθηκε στο γεγονός ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έκανε η ομάδα με αυτόν στο τιμόνι. Ειδικότερα:

«Κάναμε την καλύτερη και πιο πειστική μας εμφάνιση από τη μέρα που είμαι εδώ και την κάναμε την πιο κατάλληλη στιγμή που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το στόχο που έχουμε θέσει. Ήθελα να δω αντίδραση από τα παιδιά μετά την κακή εικόνα της Τρίπολης. Μας βοήθησε πολύ το πρώτο γκολ αλλά η εικόνα του παιχνιδιού ήταν τέτοια που εύκολα ή δύσκολα θα το κερδίζαμε. Δεν περιμέναμε τέτοια έκταση στο σκορ γιατί παραδοσιακά ο Πανιώνιος είναι ομάδα που δυσκολεύει τον Παναιτωλικό. Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να κυνηγήσουμε το όνειρό μας μιας και βρισκόμαστε μόλις τέσσερις βαθμούς από την πέμπτη θέση! Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά γίνεται! Ευχαριστούμε τον κόσμο για την καταλυτική συμπαράσταση και περιμένουμε ένα μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ» τόνισε αρχικά ο Δέλλας, κάνοντας για πρώτη φορά ξεκάθαρα λόγο για Ευρώπη.

«Είμαστε πλέον πολύ μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και πολύ κοντά στην ευχάριστη ζώνη. Είναι ένα όνειρο που θα το κυνηγήσουμε όπως μπορούμε και με ότι δυνάμεις έχουμε. Πριν το ματς με τα Γιάννενα είχα πει στους παίκτες να αποφασίσουν ποια πίεση θέλουν. Την πίεση της σωτηρίας ή την πίεση του να διεκδικείς κάτι παραπάνω», ήταν η εξήγηση που έδωσε σχετικά με αυτό.

Καταλήγοντας είπε πως «κανένας παίκτης που κλήθηκε να παίξει είτε μικρός είτε όχι, δεν υστέρησε. Είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας και παράλληλα γίνεται και μια αξιολόγηση των νεαρών παιδιών. Υπήρξαν στο μεσοδιάστημα τραυματισμοί και αποχωρήσεις που μας κόστισαν και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αντικατέστησαν αυτούς που έλλειπαν και είμαστε τώρα στην έκτη θέση. Εύχομαι ο Παναιτωλικός στα εκατό χρόνια να πετύχει ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Θα πρέπει η πόλη να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο τον Παναιτωλικό».