Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019

Δέλλας: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»


«Ασπίδα» για τους παίκτες του -όπως επιτάσσει το χρέος του- μπήκε ο Τραϊανός Δέλλας, μετά τη σημερινή ντροπιαστική ήττα στην Τρίπολη. Ειδικότερα, στις δηλώσεις του, ο προπονητής του Παναιτωλικού, τόνισε:

«Σήμερα θεωρώ ότι ίσως κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι από τη μέρα που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα. Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για μας, υπό την έννοια ότι βρεθήκαμε πολύ νωρίς με παίκτη παραπάνω, αυτό δεν φάνηκε ποτέ. Τα κάναμε όλα λάθος, στον τρόπο ανάπτυξης και στον τρόπο διαχείρισης της αναμέτρησης. Γι' αυτό ήρθε αυτή η ήττα που την χαρακτήρισα πριν ντροπιαστική για μας και αυτό έχει να κάνει με την εικόνα μας σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πάρα πολλά λάθη, κάθε βολέ του τερματοφύλακα ήταν ευκαιρία για τον αντίπαλο», δήλωσε αρχικά.

«Θα το θεωρήσω σαν μια κακή παρένθεση αλλά θα πρέπει γρήγορα να ανασυνταχτούμε και να σταθούμε ξανά στα πόδια μας γιατί κάπου χαθήκαμε μετά το τελευταίο παιχνίδι. Αυτή η σφαλιάρα να μας αφυπνίσει γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα πολλών παιδιών σήμερα αλλά και η γενικότερη εικόνα της ομάδας. Για μας ήταν ένα κακό βράδυ και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την σημερινή ήττα αλλά θα πρέπει γρήγορα να ανασυνταχτούμε», κατέληξε.