Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Γιώργος Θεοδωρίδης: «Δε θα είναι εύκολα στο Αγρίνιο!»


Δηλώσεις παραχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και του Π.Α.Ο.Κ, Γιώργος Θεοδωρίδης στη ραδιοφωνική εκπομπή του Paok24. Ο «Γιωρίκας» εκθείασε τον Παναιτωλικό και τόνισε ότι η υπόθεση νίκη δε θα είναι εύκολη για τον Δικέφαλο του Βορρά. Ειδικότερα:

Για τη δική του παρουσία στον Παναιτωλικό:

«Ήταν και οι συγκυρίες πολύ καλές. Ερχόμενος εκεί ο κ. Φώτης Κωστούλας βοήθησε πολύ. Η ομάδα, οι εγκαταστάσεις, οι ανέσεις και οι άνθρωποι όλα συντέλεσαν για να έρθει η επιτυχία αργότερα. Τα γήπεδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι από τα πιο βασικά αυτό. Όσοι είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου μπορούν να καταλάβουν τη σημασία». 

Για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Π.Α.Ο.Κ αύριο:

«Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Έχει πιο ποιοτική ομάδα έχει πάρει σχεδόν το πρωτάθλημα. Η νοοτροπία στον Παναιτωλικό, είναι ομάδα έδρας. Όσο ήμουν εγώ, τα είχαμε στο χέρι μας. Ειδικά φέτος, θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Όσο καλή ομάδα και αν είναι ο Π.Α.Ο.Κ πρέπει να το δει πολύ σοβαρά. Για τον Παναιτωλικό είναι ένα έξτρα κίνητρο να κερδίσει τον Π.Α.Ο.Κ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Π.Α.Ο.Κ, γιατί έχει αποδείξει και τελευταία ο Παναιτωλικό, ότι δεν τα παρατάει τα παιχνίδια. Δεν έχει να κάνει με το 5-0 επί του Πανιωνίου. Παίζουν πολλά ρόλο. Ο κόσμος που θα στηρίξει την ομάδα θα το κάνει δύσκολο».

Για τον τρόπο που παίζει φέτος η ομάδα του Αγρινίου:

«Δεν είναι ομάδα που κλείνεται πίσω και αυτό είναι κάτι που ο Π.Α.Ο.Κ δεν το περιμένει, γιατί συνήθως τον περιμένουν. Έχει αιφνιδιάσει πολλές ομάδες, παίζοντας επιθετικά αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει και αύριο. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος σαν ομάδα».