Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Ο Ενέα Μιχάι στη «συνέντευξη της εβδομάδας» της Superleague


Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, Ενέα Μιχάι είναι ο παίκτης που θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων, στην καθιερωμένη συνέντευξη της εβδομάδας από τη Superleague. Μπορείτε μέσω ενός απλού e-mail να στείλετε και εσείς την ερώτησή σας και να έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα αναμνηστικό της ομάδας με την υπογραφή του παίκτη. Ειδικότερα:

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού Ενέα Μιχάι θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων στην καθιερωμένη πλέον «συνέντευξη της εβδομάδας», η οποία φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Όπως αναφέρει η δημοσίευση στο superleaguegreece.net: «Στείλτε την ερώτησή σας μέχρι και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 (και ώρα 14:00) στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναιτωλικός, στο e-mail: social@superleaguegreece.net με τίτλο “ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΧΑΪ”, δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail, κινητό τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό σας.

Θα ακολουθήσει κλήρωση και ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Ενέα Μιχάι, προσφορά της ΠΑΕ Παναιτωλικός».

Instagram: @Super_League_GR