Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

To μήνυμα της ΘΥΡΑΣ 6 για τα 93 χρόνια του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ


Το δικό της μήνυμα-ευχή για τα 93 χρόνια του Παναιτωλικού έστειλε προ ολίγου η ΘΥΡΑ 6 μέσα από την επίσημη σελίδα της. Ειδικότερα το μήνυμα καλεί τον κόσμο στο γήπεδο τη Δευτέρα, όπου θα υπάρχουν «εκπλήξεις» στις κερκίδες, τονίζει ότι εμφανίσεις σαν της Τρίπολης δεν πρέπει να επαναληφθούν, επιζητώντας... αφύπνιση ενώ τέλος, καλωσορίζει του φίλους του Πανιωνίου!

9 Μαρτίου 1926.

93 χρόνια Παναιτωλικός Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος. 93 χρόνια δυνατός, περήφανος κι ανεξάρτητος. Τα 93 χρόνια γνήσιας ιστορίας επιβάλουν την υπέρβαση, δεν επιτρέπουν ντροπιαστικές εμφανίσεις σαν της Τρίπολης. Όσοι ενδιαφέρονται για τον Σύλλογο, όσοι ενοχλούνται απ' την εικόνα στις κερκίδες του γηπέδου τα τελευταία χρόνια, επιτέλους ας αφυπνιστούν.

Ο αδικημένος λαός του Παναιτωλικού αξίζει περισσότερα και θα είναι παρών και την Δευτέρα. Γιορτάζουμε για την αγάπη μας, το καμάρι μας, τα χρώματά μας, τις γειτονιές μας, την πόλη μας. Για πάρτυ μας, γιατί ο δικός μας Παναιτωλικός δεν χάνει ποτέ... το πέταλο θα είναι στον αέρα...


ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΔΕΥΤΕΡΑ 11/3 ΣΤΙΣ 19:00!

Υ.Γ: Το ματς της Δευτέρας αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την παρουσία των Πανθήρων του Πανιωνίου, τους οποίους θα καλωσορίσουμε ανταποδίδοντας τις άψογες φιλοξενίες στην Νεα Σμύρνη. Γήπεδα με οπαδούς και των δυο ομάδων, πάντα και παντού!