Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Εν αναμονή των εξελίξεων, συνεχίζονται οι προπονήσεις


Στασιμότητα επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού, όσον αφορά τις ανανεώσεις - αποχωρήσεις καθώς και στο θέμα του προπονητή.

Παρά το γεγονός ότι το φετινό πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί, με τον Παναιτωλικό να τερματίζει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι προπονήσεις συνεχίζονται με τον Τραϊανό Δέλλα μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας (Πέμπτη ή Παρασκευή η τελευταία προπόνηση).

Εκτός των αποχωρήσεων των Μάζουρεκ και Άργκους που ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μέσω των social media και συγκεκριμένα μέσω instagram, κάτι άλλο δεν υπάρχει προς το παρόν ούτε στο θέμα των αποχωρήσεων, αλλά ούτε και στο θέμα των ανανεώσεων. Ο MVP του Παναιτωλικού τη φετινή σεζόν Χόρχε Ντίας, δεν έχει κληθεί ακόμα για ανανέωση συμβολαίου και όλα φαίνεται ότι είναι ανοιχτά στο συγκεκριμένο ζήτημα. Γενικότερα καμία συζήτηση δεν έχει γίνει με κανέναν ποδοσφαιριστή προς το παρόν, με τη λογική να θέλει την ΠΑΕ Παναιτωλικός να συζητάει με παίκτες μετά και την τελευταία προπόνηση της σεζόν.

Στασιμότητα επικρατεί και με το νέο προπονητή, κάτι που φαίνεται ότι θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος του μήνα. Οι δανεικοί (Χαντάκιας, Βακράκος, Σταματόπουλος, Γεωργούσης, Κουσιάδης και Πριόνας) έχουν επιστρέψει στο Εμιλέον, ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις και περιμένουν με τη σειρά τους μία νέα ευκαιρία τη νέα σεζόν, κάτι που θα εξαρτηθεί κι απ'την αξιολόγηση του νέου προπονητή της ομάδας.

Αναμένουμε τις εξελίξεις..