Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Σε εξέλιξη οι προπονήσεις, ανοιχτό του Ντίας, λύνεται το συμβόλαιο του Μανά


Από σήμερα, οι παίκτες του Παναιτωλικού επέστρεψαν στις προπονήσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη και με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί και η φετινή σεζόν για τον Παναιτωλικό.


Προς το παρόν μόνο αποχωρήσεις υπάρχουν, μιας και οι Άργκους, Μάζουρεκ και Μάρκος Πάουλο αποτελούν ήδη παρελθόν καθώς δεν ανανεώθηκε η συνεργασία τους με την ομάδα. Συμβόλαια παικτών τα οποία λήγουν είναι και αυτά των Ντίας, Λουσέρο, Τσοκάνη και Βασιλούδη. Ο Χόρχε Ντίας ο οποίος αναδείχθηκε MVP και από τους εκπροσώπους τύπου του Παναιτωλικού, είναι το μεγάλο κεφάλαιο και στοίχημα της διοίκησης. Φυσικά υπάρχει η επιθυμία ανανέωσης, όλα φαίνονται ότι θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο δεκαήμερο με τον Ουρουγουανό του Παναιτωλικού, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Οι Λουσέρο και Τσοκάνης είναι παίκτες που έδιναν πάντα το 100% της αγωνιστικότητάς τους, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει προς το παρόν κάποια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όσον αφορά τον Στάθη Βασιλούδη, δύσκολα θα συνεχίσει να είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας και αναμένεται να αποχωρήσει.

Επιπλέον ένας ακόμη παίκτης που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, χωρίς ωστόσο να έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, είναι ο Νίκολας Μανά, μιας και οι απαιτήσεις που είχαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού πρός το πρόσωπό του, δεν δικαιώθηκαν. Φαίνεται όμως ότι αποτελεί επιθυμία και του ίδιου του παίκτη να διακοπεί από τώρα η συνεργασία τους. Το συμβόλαιο του Μανά λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Σαφέστατα αναμένουμε και τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, το όνομα του Λουίς Κάστρο ''παίζει'' παντού , αλλά η ΠΑΕ κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της.