Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Προ των πυλών ο Τζούνιορ!


Στον Παναιτωλικό οι «μηχανές» έχουν πάρει για τα καλά μπρος. Μετά τις αποδεσμεύσεις παικτών ήρθαν χθες τα πρώτα, ουσιαστικά, καλά νέα, με τις ανανεώσεις Ντίαζ και Λουσέρο, αλλά και με την παρουσίαση των προτάσεων της ομάδας για παρεμβάσεις στο Γήπεδο, το Δοκίμι και τον οδικό άξονα προς το Emileon. Όμως, υπάρχει και συνέχεια.

Εδώ και καιρό είναι κοινό μυστικό ότι ο Παναιτωλικός έχει κλείσει συμφωνία - σταθμό με την Μπενφίκα, η οποία θα αλλάξει άρδην το επίπεδο του συλλόγου. Τα «καναρίνια» θα ρίξουν το βάρος τους στην παραγωγή παικτών και στις ακαδημίες και μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση σύναψαν και συμφωνία με τη μεγαλύτερη ακαδημία της πόλης, μετά από αυτή της ομάδας, τις Ελπίδες Αγρινίου.

Φαίνεται λοιπόν ότι άμεσα θα αναλάβει ρόλο στο επιτελείο των Ακαδημιών του Παναιτωλικού ο Σίλβα Τζούνιορ, ο οποίος προ διαστήματος βρέθηκε στη χώρα μας και βραβεύτηκε από την ομάδα. Ο Βραζιλιάνος, γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, με μητρική γλώσσα τα πορτογαλικά και «λατινικές» ποδοσφαιρικές παραστάσεις θα προσφέρει κι αυτός τα... «φώτα» του παρέα με τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και το υπόλοιπο team. 

Επιπρόσθετα, ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες ότι στο επιτελείο των ακαδημιών αναμένεται να προστεθεί και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, που εσχάτως ανέβασε την Πρέβεζα στην Γ' Εθνική.