Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

Εποχή Κάστρο στον Παναιτωλικό, ανακοινώθηκε και επίσημα ο Πορτογάλος τεχνικόςΕποχή Κάστρο και επίσημα από σήμερα στον Παναιτωλικό, καθώς ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια με τον σύλλογο και ανακοινώθηκε επίσημα απ'την ΠΑΕ πριν λίγη ώρα. 


Ο Λουίς Κάστρο έφτασε εχθές στο Αγρίνιο και εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις και την οργάνωση που υπάρχει στον Παναιτωλικό.

Βοηθοί του θα είναι ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και ο Ζοζέ Εντουάρντο, ενώ το τεχνικό επιτελείο θα στελεχώσουν ο προπονητής τερματοφυλάκων Βίτορ Ούγκο και οι αναλυτές Πάουλο Ζόρζ και Χούι Μιγκέλ.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

Ο Λουίς Κάστρο (Luis Manuel Ferreira De Castro) είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια. Βοηθοί του θα είναι ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και ο Ζοζέ Εντουάρντο. Το τεχνικό επιτελείο θα στελεχώσουν ο προπονητής τερματοφυλάκων Βίτορ Ούγκο και οι αναλυτές Πάουλο Ζορζ και Χούι Μιγκέλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε την εξής δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω αυτή τη συνεργασία. Εκείνο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου, είναι το πλάνο της ομάδας να δουλέψει για να φέρει επιτυχίες στο μέλλον. Διαπίστωσα από κοντά την οργάνωση που υπάρχει στον Παναιτωλικό και γνωρίζω ότι ο κόσμος εδώ ζει για το ποδόσφαιρο. Μαζί με όλους τους ανθρώπους της ομάδας ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια να δουλέψουμε σκληρά το επόμενο διάστημα και με τη συμπαράσταση του κόσμου να διεκδικήσουμε ψηλότερους στόχους απ’ αυτούς που έχουν κατακτηθεί».