Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

Πολύ κοντά σε μεταγραφή ο Ενέα Μιχάι με μεγάλο ποσό!Ο Ενέα Μιχάι είναι ένα απ'τα μεγάλα κεφάλαια του Παναιτωλικού και με τις περσινές του εμφανίσεις, προσέλκυσε αρκετούς ''μνηστήρες'' όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.


Παρά το νεαρό της ηλικίας του, την περσινή σεζόν καθιερώθηκε και ήταν η αποκάλυψη της ομάδας, ενώ φέτος έχασε αρκετά παιχνίδια μέσα στη σεζόν, λόγω σοβαρού τραυματισμού. Παρ' όλα αυτά οι προτάσεις που έχει στο ''τραπέζι'' ο Παναιτωλικός, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Συγκεκριμένα, ο Αλβανός διεθνής έχει δεχθεί επίσημη κρούση από ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος καθώς και από ομάδα του εξωτερικού. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ποσά και στις δύο περιπτώσεις είναι πολύ μεγάλα και πλέον όλα είναι στο χέρι του Μιχάι για να διαλέξει ποιός θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. 

Για τον κεντρικό αμυντικό του Παναιτωλικού κατά το παρελθόν είχε ακουστεί έντονα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά και του Ολυμπιακού, ενώ απ'το εξωτερικό, ιταλικές ομάδες παρακολουθούσαν την εξέλιξή του. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 21χρονος Μιχάι θα κάνει ένα πολύ μεγάλο άλμα στην καριέρα του και μένει να μάθουμε αν αυτό πραγματοποιηθεί εντός ή εκτός Ελλάδας.