Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019

Βασικό στάδιο προετοιμασίας : Πιθανός προορισμός το ΚαρπενήσιΣτον Παναιτωλικό τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά θέματα κι ένα από αυτά είναι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


Ήδη υπάρχουν εννέα αποχωρήσεις, δύο ανανεώσεις, ένας νέος προπονητής και ένας παίκτης προς πώληση (Μιχάι) που θα βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Οι διοικούντες σε συνεννόηση με τον Λουίς Κάστρο αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις και φυσικά τις μεταγραφές που θα πραγματοποιηθούν. Ερωτηματικό αν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις και λύσεις συμβολαίων.

Σημαντικό όμως είναι και το θέμα του βασικού σταδίου προετοιμασίας, κάτι που θα γνωρίζουμε άμεσα. Η ομάδα την περσινή σεζόν με προπονητή τον Τραϊανό Δέλλα, προετοιμάστηκε στα Χάνια Πηλίου, ενώ το καλοκαίρι του 2016 για πρώτη φορά πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στο Πέιο της Ιταλίας επι Γιάννη Μαντζουράκη.

Ουσιαστικά ήταν οι δύο εξαιρέσεις όλα αυτά τα χρόνια, καθώς τις υπόλοιπες χρονιές το Καρπενήσι είχε τον πρώτο λόγο. Πιθανότατα, φέτος το καλοκαίρι ο Παναιτωλικός θα επιστρέψει στο Καρπενήσι για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, καθώς συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες σε σχέση με το Πήλιο, που ήταν η επιλογή Δέλλα το περσινό καλοκαίρι.

Πέρα απ'το γεγονός ότι στον όμορφο αυτό ορεινό προορισμό, το κλίμα είναι το ιδανικό για προετοιμασίες ομάδων (ποδοσφαίρου και μπάσκετ), ένας ακόμη λόγος είναι ότι στην πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας, προετοιμάζονται κι άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, κάτι που κάνει πιο εύκολη τη διεξαγωγή δυνατών φιλικών αγώνων, ακόμη και τουρνουά. Ήδη φέτος έχουν κλείσει θέση για το Καρπενήσι η Λαμία και ο Πανιώνιος.

Αναμένουμε τις εξελίξεις τις επόμενες ημέρες..